Home à Vendre Appartement 2800 Mechelen
Brusselsesteenweg 387-395-bus-A11
Carte

Brusselsesteenweg 387-395-bus-A11

2800 Mechelen
à Vendre
100 m² Vivre
2 Chambres
Description

Ben je op zoek naar een instapklaar en licht hoekappartement vlakbij het centrum van Mechelen? Dan is dit recent gebouwde 2-slaapkamer appartement, gelegen op de route naar Zemst, net wat je zoekt. Door zijn recente bouw geniet je van een gunstige EPC-waarde, een elektrische keuring conform AREI en een asbestvrij attest.

Dit mooie appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is zowel via de trap als de lift bereikbaar. Bij binnenkomst tref je de inkomhal met vestiaireruimte en een apart gastentoilet aan. De ruime woonkamer, met veel lichtinval dankzij de talrijke ramen, biedt voldoende ruimte voor een grote zithoek en eethoek. Van hieruit heb je toegang tot het aangename terras.

Bereid heerlijke maaltijden in de open keuken die voorzien is van alle comfort en geniet van jouw ontbijt in de gezellige ontbijthoek. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, waarvan één met terras, en een badkamer met bad, douche en dubbele lavabo.

Heb je nood aan extra opbergruimte? Geen probleem, er is een ruime privé berging in de kelder. Je beschikt ook over een autostaanplaats, die verplicht bij te kopen is voor 25.000 euro.

Dit ruime appartement ligt vlakbij alle voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer, en heeft een vlotte verbinding naar Antwerpen, Brussel en Leuven. Geniet van de bruisende stad Mechelen en het mooie Zemst vanuit jouw nieuwe thuis. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie (info@demakelaardij.be of 015/20.20.82).

* * *

Brusselsesteenweg 387-395-bus-A11 - 2800 Mechelen - Recent en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers vlakbij Mechelen CentrumOp zoek naar een instapklaar appartement met zeer veel lichtinval? Dan is dit hoekappartement, gelegen net buiten Mechelen centrum richting Zemst, zeker wat u zoekt.Het appartementsgebouw werd recentelijk gebouwd, hierdoor beschikt u over een gunstig EPC, elektrische keuring Conform AREI en een asbestvrij attest!Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. U kan dit appartement bereiken via de trap of de lift!U komt binnen in de inkomhal, waar u beschikt over een vestiaireruimte en een apart gastentoilet. Van hieruit komt u in de leefruimte waar u geniet van zeer veel lichtinval door de vele raampartijen. Deze woonkamer is zeer ruim zodat u met gemak een grote zithoek en een grote eethoek kan installeren. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het fijne terras. In de open keuken heeft u alle comfort om een lekkere maaltijd te bereiden en beschikt u ook over een ontbijthoek.MEt dit appartement beschikt u over 2 ruime slaapkamers ( waarvan 1 beschikt over een terras) en een badkamer met bad, douche en lavabomeubel met dubbele lavabo.Heeft u nog opbergruimte nodig? Dat is geen probleem want u beschikt nog over een ruime en privatieve berging in de kelder.De auto kan u parkeren op de autostaanplaats die u verplicht dient bij te kopen voor 25000 euro.Op zoek naar een ruim appartement vlakbij alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer,....) met een vlotte verbinding naar Antwerpen-Brussel-Leuven en met een fijne ligging tussen de bruisende stad Mechelen en het mooie Zemst? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! (info@demakelaardij.be o 015/20.20.82)

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 357.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
100 m2
Référence
Q81Y11LG6DEC
Code Agence
5217
EPC
152,65 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€357.000 / De Makelaardij
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder