Home Appartement 2811 Mechelen
Gemeentestraat 10-102
Carte

Gemeentestraat 10-102

2811 Mechelen
3 Chambres
€330.000
Description

Betreed dit prachtige appartement, gelegen in het levendige Hombeek, en laat je verwelkomen door ruimtelijk comfort. Dit huis biedt een perfecte mix van de rust van een pittoresk dorpje en de nabijheid van stedelijke voorzieningen - de ideale samensmelting van twee werelden.

Wanneer je binnenkomt, word je meteen begroet door een vriendelijke inkomhal die je naar de lichte en luchtige woonruimte leidt. Hier kun je genieten van onvergetelijke, gezellige avonden met geliefden. De keuken, uitgerust met de modernste apparatuur, en de royale badkamer verzekeren je van ultiem comfort en gemak. Het appartement beschikt over drie slaapkamers en de aanwezigheid van een garagebox maakt parkeren eenvoudig en zorgeloos.

De ligging van dit appartement is ronduit superieur. Dankzij de nabije op- en afrit van de E19 kan je genieten van vlotte autoverbindingen. Bovendien is het bruisende centrum van Mechelen slechts een fietstocht verwijderd, waar je tal van faciliteiten en activiteiten zal kunnen vinden. Daarnaast biedt deze locatie prachtige fietsroutes voor degenen die graag de omgeving willen verkennen.

Laat deze unieke kans om te leven in het hart van Hombeek niet aan je voorbijgaan, waar comfort en gemak hand in hand gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Als je niet kan wachten, neem dan alvast een kijkje via onze virtuele tour!

* * *

Gemeentestraat 10-102 - 2811 Mechelen - Stap binnen in dit prachtige appartement, gelegen in het bruisende hart van Hombeek, waar ruime ruimtes u verwelkomen. Deze woning biedt niet alleen een oase van comfort, maar ook een uitstekende locatie die het beste van beide werelden combineert: de rust van een pittoresk dorp en de nabijheid van alle stadsvoorzieningen.

Bij het binnenkomen wordt u begroet door een uitnodigende inkomhal die leidt naar de lichte en luchtige leefruimte. Hier kunt u genieten van gezellige avonden met uw dierbaren. De keuken, voorzien van moderne apparatuur, en de ruime badkamer bieden comfort en gemak. Dit appartement beschikt over drie slaapkamers. En met een garagebox tot uw beschikking, wordt parkeren een moeiteloze ervaring.

De locatie van dit appartement is simpelweg uitstekend. Dankzij de nabijheid van de op- en afrit van de E19 zijn goede verbindingen met de auto verzekerd. Bovendien bevindt u zich op fietsafstand van het levendige centrum van Mechelen, waar u kunt genieten van een scala aan voorzieningen en activiteiten. Voor fietsliefhebbers biedt deze locatie ook talloze prachtige fietsroutes om de omgeving te verkennen.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in het hart van Hombeek, waar comfort en gemak samenkomen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Kan je niet wachten neem dan al een kijkje via onze virtuele tour!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 330.000
Général
Type
Appartement
Référence
-3FMM3QT0G4K
Historique des prix
20 Mar 2024
€330.000 / Malines Group
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder