Home Appartement 9090 Melle
Collegebaan 2D-6
Carte

Collegebaan 2D-6

9090 Melle
108 m² Vivre
2460 m² Terrain
€250.000
Description

In hartje Melle, binnen de rustige omgeving van de Collegebaan, vindt u dit ruime twee slaapkamer appartement, gelegen in de prachtige Residentie Orchidee, gebouwd in 1997. Ondanks de serene locatie, geniet u hier van een uitstekende bereikbaarheid dankzij nabij gelegen Brusselsesteenweg.

Dit voormalige kantoorruimte biedt groene, weidse uitzichten en is momenteel vrij van gebruik, wat betekent dat u er direct na aankoop in kunt trekken.

Bij binnenkomst verwelkomt de inkomhal van 9m² u die naar een toilet van 1m² leidt. Daarna komt u in de royale leefruimte van 31m² met een aangesloten terras van 7m². Hieruit vloeit de open keuken van 22m² voort die overloopt in een berging van 2m². De eerste slaapkamer van 16m² beschikt over een en-suite badkamer van 3m², terwijl de tweede slaapkamer van 14m² eveneens een en-suite badkamer van 5m² heeft en een aangesloten terras van 7m². Extra opbergruimte is beneden te vinden in de vorm van een privatieve kelderberging.

Het appartement heeft een EPC-label C, wat betekent dat er geen verplichting tot renovatie is. Houd er rekening mee dat de elektrische keuring niet conform is, maar wel asbestveilig.

Als dit op te frissen appartement lijkt te voldoen aan uw wensen, aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging!

* * *

Collegebaan 2D-6 - 9090 Melle - Bent u op zoek naar een appartement met 2 slaapkamers in Melle? Lees hier dan zeker verder!

Dit appartement is gelegen in Residentie Orchidee die werd gebouwd in 1997.
Het appartement is gelegen aan de rustige Collegebaan, maar terzelfder tijd kunt u genieten van een uitstekende mobiliteit via de Brusselsesteenweg. Daarnaast is het een appartement met groene, weidse uitzichten. Voorheen deed dit appartement dienst als kantoor. Momenteel is het appartement vrij van gebruik. Na de authentieke akte kan u er als koper dus onmiddellijk in.

INDELING:
- Inkomhal (9m²), toilet (1m²), leefruimte (31m²) met aansluitend terras (7m²) en open keuken (22m²), berging (2m²), slaapkamer 1 (16m²) met en-suite badkamer (3m²), slaapkamer 2 (14m²) met aansluitend terras (7m²) en en-suite badkamer (5m²)

Verder is er beneden nog een privatieve kelderberging inbegrepen.

EPC: label C (geen renovatieverplichting)
Elektrische keuring: niet conform
Asbest: asbestveilig

Zou dit op te frissen appartement voor u ideaal kunnen zijn? Neem dan snel contact op voor een bezoek of extra informatie!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 250.000
Revenu cadastral
€ 1.222
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1997
Terrain
2460 m2
Zone habitable
108 m2
Référence
MVSQK98TE6US
EPC Certificat
20230329-0002851714-KNR-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
03 Mar 2024
€250.000 / ERA Wonen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder