Home Appartement 9090 Melle
Mellestraat 310-B
Carte

Mellestraat 310-B

9090 Melle
105 m² Vivre
145 m² Terrain
€380.000
Description

Ontdek dit verborgen pareltje, prachtig gelegen aan de rand van Gent. Dit onlangs gerenoveerde, ruime en aantrekkelijke 2-slaapkamer appartement van 105m2 nodigt je uit om gewoon binnen te stappen en je koffers neer te zetten.

Bij het binnenkomen via de royale inkomhal, voorzien van ingebouwde kasten, ontdek je de twee volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. De lichtdoorstroomde leefruimte met aanpalende keuken, voorzien van koelkast, vriezer, inductiekookplaat en vaatwasser, biedt alle comfort van de moderne tijd. Bovendien kan je genieten van een zonnig gelijkvloers terras met autostaanplaats dat beschikbaar is voor aankoop.

Bij de meest recente renovatie werden extra maatregelen genomen om energie-efficiëntie te bevorderen. Zo werd er HR-glas geïnstalleerd, extra dakisolatie aangebracht en een warmtepomp geplaatst. En geen detail werd over het hoofd gezien - het hele appartement is afgewerkt met materialen van topkwaliteit.

Deze woning op toplocatie in Melle ligt slechts op 4 km van het centrum van Gent en wordt omgeven door diverse winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden.

Neem voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen contact op met DRL VASTGOED op 050 65 95 95 of via info@drlvastgoed.be. Ontdek vandaag nog je mogelijke nieuwe thuis!

* * *

Mellestraat 310-B - 9090 Melle - Dit verborgen pareltje aan de rand van Gent werd pas gerenoveerd. U stapt dit ruime 2-slaapkamer appartement (105m2) binnen en hoeft enkel maar uw koffers uit te pakken.

Via de grote inkomhal met ingemaakte kasten, komt u bij 2 volwaardige slaapkamers, apart toilet en badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. De lichtrijke leefruimte met aanpalende keuken, voorzien van koelkast, vriezer, inductiekookplaat en vaatwasser, bieden hedendaags comfort. Er is de mogelijkheid om het zonnig gelijkvloers terras met autostaanplaats aan te kopen.

Bij de recentste renovatie werd extra ingezet op energiezuinigheid. Er werd HR-glas geplaatst, het dak werd extra geïsoleerd alsook werd er een warmtepomp geplaatst. Alles werd afgewerkt met hoogkwalitatief materiaal.

Het appartement is gelegen te Melle, op slechts 4 km van centrum Gent, in de nabijheid van diverse winkels, scholen, openbaar vervoer ontspanningsmogelijkheden, ...

Meer informatie of een bezoek inplannen kan via DRL VASTGOED, 050 65 95 95 of info@drlvastgoed.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 380.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1976
Terrain
145 m2
Zone habitable
105 m2
Référence
EO6V-KVPBSH7
Code Agence
EST002
EPC
167 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Mar 2024
€380.000 / Vastgoed De Ruyter & Lucker
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder