Home Appartement 9090 Melle
Brusselsesteenweg 87-201
Carte

Brusselsesteenweg 87-201

9090 Melle
112 m² Vivre
2.400 m² Terrain
2 Chambres
€375.000
Description

Gelegen aan de Brusselsesteenweg in Melle, vindt u dit prachtige nieuwbouwappartement dat een perfecte combinatie biedt van gemak en comfort. Met een indrukwekkende mobiscore van 8,7 bevindt dit appartement zich in de nabijheid van openbaar vervoer en belangrijke invalswegen, wat zorgt voor een vlotte verbinding naar de bruisende stad Gent en de omliggende steden. De omgeving biedt bovendien een ruime keuze aan winkels, scholen en ontspanningsmogelijkheden, waardoor dit appartement de ideale uitvalsbasis vormt naar Gent.

Gelegen op de tweede verdieping van de splinternieuwe residentie Amato, wordt dit appartement gekenmerkt door zijn open zicht. Bij binnenkomst leidt de inkomhal u naar twee ruime slaapkamers en een stijlvol ingerichte badkamer met douche, bad en een dubbele wastafel. De ruime en luchtige leefruimte baadt in het licht dankzij de grote ramen en mondt uit in een volledig uitgeruste open keuken. Daarnaast is er een aparte berging en via de leefruimte krijgt u toegang tot een gezellig terras.

Enkele van de vele troeven van dit appartement zijn de gunstige ligging, de uitstekende energieprestaties en een ventilatiesysteem type D. De prijs van dit appartement bedraagt €375.000 en daarnaast is er een verplichte aankoop van een carport voor €15.000. Bij de carport hoort ook een privéberging.

Het EPB is momenteel in opmaak volgens de geldende regelgeving (E-30). Voor meer informatie en een bezoek kunt u contact opnemen met Arthur op het nummer 0473 90 90 94.

* * *

Brusselsesteenweg 87-201 - 9090 Melle - Ligging:

Dit nieuwbouwappartement is gelegen aan de Brusselsesteenweg in Melle (mobiscore: 8,7). Met nabijheid van openbaar vervoer en invalswegen geniet u van een vlotte verbinding naar Gent en omliggende steden. In de buurt is er een ruim aanbod van winkels, scholen, sport en ontspanning. Dit appartement is de ideale uitvalsbasis naar Gent.

Indeling:

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van de nieuwbouw residentie Amato en geniet een open zicht. U komt het appartement binnen in de inkomhal met toegang tot de twee ruime slaapkamers. Vervolgens vindt u de badkamer terug uitgerust met douche, bad en een dubbele wastafel. Het appartement beschikt over een grote leefruimte met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. De open keuken is volledig uitgerust met alle nodige toestellen en apart is er een berging. Via de leefruimte heeft u toegang tot het terras.

Troeven:
- gunstige ligging
- goede energieprestatie
- ventilatiesysteem type D

De prijs van dit appartement bedraagt € 375.000 + € 15 000 voor de carport die verplicht aan te kopen is. Verder is er een privatieve berging aan de carport.

EPB in opmaak, volgens geldende regelgeving (E-30)

Contacteer Arthur voor info en bezoek: 0473 90 90 94

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 375.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Terrain
2.400 m2
Zone habitable
112 m2
Référence
MP19EHERNY5P
Code Agence
5909221
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
nee
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
20 Mar 2024
€375.000 / Immo Da Vinci
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder