Home à Vendre Appartement 1785 Merchtem
Brusselsesteenweg 155
Carte

Brusselsesteenweg 155

1785 Merchtem
à Vendre
155 m² Vivre
Description

Ontdek dit ruime appartement met een oppervlakte van maar liefst 150 vierkante meter. Gelegen op een ideale locatie met een vlotte verbinding naar Brussel, nabij openbaar vervoer, scholen en winkels.

Betreed het appartement via de zij-ingang en neem de trap naar boven. Eenmaal boven is de inkomhal voorzien van een gastentoilet. Een doorgang leidt je vervolgens naar de riante L-vormige woonkamer die naadloos overgaat in de open keuken. Ervaar de luxe van een volledig uitgeruste keuken met ingebouwde dampkap, koelkast, kookplaat, oven, spoelbak en vaatwasser.

Vanuit de woonkamer krijg je toegang tot een zuidwest georiënteerd terras van 8 vierkante meter. Perfect om te genieten van de namiddag- en avondzon. Bovendien bevindt er zich in de gang een berging van 6 vierkante meter, uitgerust met een splinternieuwe hoogrendementsketel (2022), ingemaakte kasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Het appartement verwent je verder met drie ruime slaapkamers en een complete badkamer met ligbad en wastafel. En dankzij een luik in de inkomhal, heb je toegang tot de zolder die nog eens extra opbergruimte biedt.

Twee bijbehorende staanplaatsen zijn absoluut een pluspunt voor dit appartement. Het feit dat het deel uitmaakt van een kleinschalig gebouw zonder syndicus betekent dat er geen maandelijkse lasten zijn.

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement op een gunstige locatie, als nieuwe thuis of als investering? Aarzel dan zeker niet om een bezoek in te plannen.

* * *

Brusselsesteenweg 155 - 1785 Merchtem - Dit zeer ruime appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 150m². Je geniet van een gemakkelijke verbinding naar Brussel. Openbaar vervoer, scholen en winkels zijn niet veraf. We komen binnen in het appartement via de zijdeur en nemen de trap naar boven waar we de inkomhal vinden mat gasten toilet. We lopen de gang door en komen in de woonkamer met open keuken (56m²) De ruime woonkamer is in L-vorm en de keuken is uitgerust met dampkap, koelkast, kookplaat, oven, spoelbak en vaatwasser. Via de woonkamer hebben we toegang tot het terras (8m²) dat zuid/west is georiënteerd. In de gang vinden we een berging (6m²) voorzien van nieuwe hoogrendementsketel (2022), ingemaakte kasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het appartement heeft 3 ruime kamer (14m²,16m²,15m²) en een badkamer (6m²) uitgerust met ligbad en wastafel. Aan de inkomhal vinden we het luik met toegang tot de zolder die voldoende opbergruimte biedt.
Een extra voordeel aan dit appartement zijn de twee staanplaatsen die erbij horen. Doordat het een klein gebouw is, is er geen syndicus aanwezig en dus ook geen maandelijkse lasten.
Ben je opzoek naar een instapklaar appartement met een goede verbinding voor jezelf of als investering? Aarzel dan niet om een bezoek in te plannen.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 320.000
Revenu cadastral
€ 812
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2005
Zone habitable
155 m2
Référence
74S-AGHXM-JZ
EPC
175 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240311-0003156813-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woonuitbreidingsgebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Mar 2024
€320.000 / ERA Immo Toye
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder