Home à Vendre Appartement 9820 Merelbeke
Burgemeester Maenhautstraat 112
Carte

Burgemeester Maenhautstraat 112

9820 Merelbeke
à Vendre
107 m² Vivre
107 m² Terrain
2 Chambres
Description

* * *

Burgemeester Maenhautstraat 112 - 9820 Merelbeke - Dit instapklaar appartement wordt verkocht INCLUSIEF een privé autostaanplaats! Dit energiezuinige en zeer lichtrijk appartement (107 m²) is gelegen op de 2de verdieping in een jong gebouw, opgeleverd in 2001.
Dit appartement voldoet aan de huidige strenge bouwvoorschriften: overal HR-dubbel glas in aluminium profielen, CV op aardgas, brander HR vernieuwd in 2011, elektriciteit conform, dak en spouw goed geïsoleerd met een laag EPC-attest van 159 kWh tot gevolg = Label B! In 2021 zijn alle toestellen in de keuken, het meubel in de badkamer en al het kraanwerk vernieuwd. Het volledige appartement is toen geschilderd in het wit door een professioneel bedrijf. Het appartement wordt verkocht inclusief alle gordijnen en alle verlichting. INDELING: zeer ruime inkomhal, grote en lichtrijke leefruimte met een wijds, groen uitzicht, gevolgd door de praktische keuken. Verder tellen we 2 volwaardige slaapkamers en de badkamer met het nieuw badkamermeubel. De grote en lange overloop biedt ook nog vele mogelijkheden. TROEF: De ligging – MOBISCORE: 8,2/10! Openbaar vervoer voor de deur, alle winkels en scholen in de onmiddellijke nabijheid. Op fietsafstand van Merelbeke-centrum en de veeartsenijschool.

KORTOM: dit is de ideale starterswoning, uiterst geschikt voor 2 studerende kinderen maar ook een mooi investeringspand! Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 285.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2001
Terrain
107 m2
Zone habitable
107 m2
Référence
XI25ZTZP5X1F
EPC
159 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Verkavelingsvergunning
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
In aanvraag
Historique des prix
12 Apr 2024
€285.000 / Cornelis & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder