Home à Vendre Appartement 2170 Merksem
Laarbekestraat 3-2e-V
Carte

Laarbekestraat 3-2e-V

2170 Merksem
à Vendre
64 m² Vivre
327 m² Terrain
Description

Op zoek naar een instapklaar, gerenoveerd appartement met twee slaapkamers en een garage? U heeft het gevonden in de Laarbekestraat in Merksem. Dit appartement beschikt over een ruime inkomhal met extra opbergruimte en een apart toilet. De lichtovergoten woonkamer van 24 vierkante meter is verbonden met een open keuken van 5 vierkante meter, uitgerust met een oven, inductiekookplaat, dubbele spoelbak en koelkast.

Het appartement heeft twee slaapkamers, van 14 en 8 vierkante meter respectievelijk. De grootste slaapkamer is voorzien van airconditioning. De tweede slaapkamer doet dienst als wasruimte en heeft een aansluiting voor een wasmachine. De badkamer van 3 vierkante meter biedt een douche en een wastafelmeubel.

De locatie van dit appartement is ideaal, vlakbij Antwerpen en verschillende belangrijke toegangswegen naar Schoten en Ekeren. Ook bevinden zich diverse scholen en winkels in de nabije omgeving. Tot de voornaamste troeven van dit appartement behoren de garage, de volledig gerenoveerde badkamer en keuken en de aparte wasplaats. Het is bovendien gelegen nabij alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

* * *

Laarbekestraat 3-2e-V - 2170 Merksem - Over het appartement
Zoek je een instapklaar en gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers en garage? Zo gevonden!
Dit 2-slaapkamerappartement in de Laarbekestraat in Merksem beschikt over een ruime inkomhal met extra berging en apart toilet. Via de hal kom je terecht in de lichtrijke living (24m²) met open keuken (5m²). De keuken beschikt over een oven, kookplaat op inductie, dubbele spoelbak en ijskast.
Verder heeft het appartement 2 slaapkamers (14m² en 8m²), waarvan de grootste beschikt over een airco. In de tweede slaapkamer is er een wasplaats met een aansluiting voor de wasmachine voorzien. In de badkamer (3m²) vind je een douche en wastafel in meubel.
Locatie
In de Laarbekestraat in Merksem woon je op een boogscheut van Antwerpen en verschillende invalswegen naar Schoten en Ekeren. Ook zijn verschillende scholen en winkels kortbij gelegen.
Troeven
- Garage
- Badkamer en keuken volledig gerenoveerd
- Gelegen nabij alle nodige voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer...)
- Aparte wasplaats

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 199.000
Revenu cadastral
€ 691
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1966
Terrain
327 m2
Zone habitable
64 m2
Référence
YG8YX5WCBFW-
EPC
156 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240118-0003113508-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€199.000 / ERA WoonGoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder