Home à Vendre Appartement 2170 Merksem
Lambrechtshoekenlaan 93-1e-V
Carte

Lambrechtshoekenlaan 93-1e-V

2170 Merksem
à Vendre
91 m² Vivre
310 m² Terrain
Description

Ben je op zoek naar een ruim appartement dat gerenoveerd moet worden in Merksem, met twee slaapkamers en de mogelijkheid tot aankoop van een dubbele garagebox? Dit zou wel eens jouw droomplek kunnen zijn!

Het appartement verwelkomt je met een brede inkomhal met vestiaire die leidt naar een lichte woonkamer en een gesloten keuken. De keuken is uitgerust met een dampkap, ingebouwde kasten, een koelkast, een oven en een dubbele spoelbak. Bovendien zijn er elektrische rolluiken aanwezig voor extra comfort.

De hal leidt verder naar twee royale slaapkamers van elk 13 vierkante meter. De tweede slaapkamer biedt toegang tot een terras aan de achterzijde van het gebouw. Het appartement heeft ook een badkamer met wasmachine/droger aansluiting, douche en wastafel, en een apart toilet.

Als bonus beschikt het appartement over extra opbergruimte: een berging van 7 vierkante meter in het appartement zelf en een kelderruimte van 8 vierkante meter. Een dubbele garagebox van 29 vierkante meter kan optioneel worden aangekocht tegen een meerprijs.

De locatie op de Lambrechtshoekenlaan is zeer gunstig, op loop- en fietsafstand van diverse voorzieningen zoals winkels en scholen. Het openbaar vervoer stopt vlak voor de deur, waardoor je gemakkelijk het centrum van Antwerpen of omliggende gemeenten zoals Schoten en Ekeren kunt bereiken. Als je de voorkeur geeft aan groene ruimtes, kun je gemakkelijk naar een van de nabijgelegen parken wandelen of fietsen.

Enkele hoogtepunten van dit appartement zijn de optionele dubbele garagebox, de twee slaapkamers en de uitstekende locatie. Mis deze kans niet!

* * *

Lambrechtshoekenlaan 93-1e-V - 2170 Merksem - Over het appartement
Op zoek naar een ruim te renoveren appartement met 2 slaapkamers en (optionele) dubbele garagebox in Merksem? Zo gevonden!
Je betreedt het appartement via de ruime inkomhal met vestiaire die toegang geeft tot de lichtrijke woonkamer met gesloten keuken. De keuken beschikt over een dampkap, ingemaakte kasten, koelkast, oven en dubbele spoelbak. Er zijn ook elektrische rolluiken.
Via de hal bereik je verder twee ruime slaapkamers (13m² en 13m²). De tweede slaapkamer geeft toegang tot het terras aan de achterzijde van het gebouw.
De badkamer van het appartement beschikt over een aansluiting voor de wasmachine/droogkast, douche en wastafel. Naast de badkamer bevindt zich een apart toilet.
Een handige troef aan het appartement is de extra bergruimte: een berging (7m²) in het appartement en een kelderruimte (8m²).
Bij het appartement hoort een dubbele garagebox (29m²) die optioneel aangekocht kan worden mits meerprijs.
Locatie
Op de Lambrechtshoekenlaan woon je op wandel- en fietsafstand van heel wat voorzieningen, zoals o.a. winkels en scholen. Ook het openbaar vervoer stopt recht voor je deur. Zo geraak je makkelijk in het centrum van Antwerpen of andere omliggende gemeenten, zoals Schoten en Ekeren. Zoek je liever het groen op? Dan wandel, fiets, ... je snel naar een van de omliggende parken.
Troeven
- Dubbele garagebox optioneel te kopen (mits meerprijs)
- Twee slaapkamers
- Zeer gunstige locatie

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 170.000
Revenu cadastral
€ 865
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1967
Terrain
310 m2
Zone habitable
91 m2
Référence
D83R7ENJSRWG
EPC
302 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20231213-0003072854-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€170.000 / ERA WoonGoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder