Home à Vendre Appartement 2170 Merksem
Waterleliestraat 21
Carte

Waterleliestraat 21

2170 Merksem
à Vendre
65 m² Vivre
156 m² Terrain
Description

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement in een rustige omgeving? Dit charmante appartement met twee slaapkamers aan de Waterleliestraat zou wel eens jouw volgende thuis kunnen zijn. Het appartement verwelkomt je met een lichte woonkamer, uitgerust met een parketvloer en vernieuwde ramen. De open keuken is van alle gemakken voorzien, inclusief koelkast, diepvries, vaatwasser, oven en kookplaat.

De woning beschikt over twee slaapkamers, waarvan de tweede toegang biedt tot een terras aan de achterzijde van het gebouw - de perfecte plek om te genieten van de zon in alle rust. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en aansluiting voor wasmachine/droogkast. Daarnaast vind je er ook de verwarmingsketel. Aan bergruimte geen gebrek dankzij de eigen kelderberging van 5m². Een extra voordeel is dat het hele appartement is uitgerust met elektrische rolluiken.

Het pand valt onder de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen, tenzij het binnen 5 jaar na aankoop wordt gesloopt. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het VEKA.

De locatie in de Waterleliestraat biedt een rustige, kindvriendelijke omgeving met diverse winkels, scholen en parken op loop- en fietsafstand. Ook omliggende steden zoals Antwerpen, Ekeren en Schoten zijn gemakkelijk bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer.

De troeven van dit appartement op een rijtje: conform de elektriciteit, een gezellig terras, ruime privékelder en twee slaapkamers.

* * *

Waterleliestraat 21 - 2170 Merksem - Over het appartement
Op zoek naar een leuk instapklaar appartement met twee slaapkamers in een rustige buurt? Dan is dit appartement in de Waterleliestraat mogelijk iets voor jou.
Je komt binnen in de lichtrijke woonkamer met parketvloer en vernieuwde ramen. Aansluitend vind je de open keuken die voorzien werd van alle comfort (o.a. koelkast, diepvries, vaatwasser, oven, kookplaat...).
Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers (14m² en 9m²). De tweede slaapkamer geeft toegang tot een terras aan de achterzijde van het gebouw. Hier geniet je in alle rust van de zon!
Als laatste is er een ingerichte badkamer met douche, toilet en aansluiting voor de wasmachine/droogkast. Je vindt er ook de verwarmingsketel terug.
En bergruimte? Die vind je terug in je eigen privatieve kelderberging (5m²).
Een handige extra troef: het hele appartement werd uitgerust met elektrische rolluiken.
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer info de website van het VEKA via https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/niet-residentiele-geb….
Locatie
In de Waterleliestraat woon je in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Er zijn verschillende winkels, scholen en parken op wandel- en fietsafstand gelegen. En omliggende steden/gemeenten, zoals Antwerpen, Ekeren, Schoten...? Die bereik je makkelijk met de fiets of het openbaar vervoer.
Troeven
- Elektriciteit conform
- Gezellig terras
- Ruime privatieve kelder
- 2 slaapkamers

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 180.000
Revenu cadastral
€ 451
Général
Type
Appartement
Terrain
156 m2
Zone habitable
65 m2
Référence
F94YGOFGC3JR
EPC
481 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20240409-0003207400-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€180.000 / ERA WoonGoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder