Home à Vendre Appartement 2170 Merksem
Nieuwdreef 127-5eV
Carte

Nieuwdreef 127-5eV

2170 Merksem
à Vendre
90 m² Vivre
3780 m² Terrain
Description

Op zoek naar een licht appartement met twee slaapkamers in Merksem? Dit appartement aan de Nieuwdreef is precies wat u zoekt! Via de hal met videofonie en vestiairekast komt u binnen in de ruime, lichte woonkamer van 34m², die toegang biedt tot het eerste terras. De keuken is uitgerust met een afzuigkap, dubbele spoelbak, ingebouwde kasten en een koelkast, en heeft een aparte berging.

De twee ruime slaapkamers (14m² en 12m²) zijn toegankelijk via de hal. Een van de slaapkamers biedt toegang tot het tweede terras aan de achterzijde van het appartement, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op het Runcvoortpark.

Het appartement beschikt ook over een ingerichte badkamer met dubbele wastafel, ingebouwde kasten en een ligbad. Een extra pluspunt is de berging van 6m² met ingebouwde kasten en aansluiting voor de wasmachine.

Gelegen in de Nieuwdreef in Merksem, bent u dicht bij openbaar vervoer, scholen en winkels. Dankzij de nabijgelegen invalswegen zijn omliggende steden en gemeenten zoals Antwerpen, Deurne, Ekeren en Schoten gemakkelijk bereikbaar.

Enkele troeven van dit appartement zijn de conformiteit van de elektriciteitskeuring tot 2036, het goed onderhoud, de gunstige EPC-score (label B), en de aanwezigheid van twee opbergruimtes en twee terrassen met prachtig uitzicht.

* * *

Nieuwdreef 127-5eV - 2170 Merksem - Over het appartement
Zoek je een lichtrijk appartement met 2 slaapkamers in Merksem? Zo gevonden op de Nieuwdreef!
Je betreedt het appartement via de inkomhal met videofoon en vestiairekast. De inkomhal leidt je tot de lichtrijke en ruime woonkamer (34m²) aan de voorzijde van het appartement. Hier vind je het eerste terras.
Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een keuken met dampkap, dubbele spoelbak, ingemaakte kasten en koelkast. De keuken beschikt over een aparte berging.
Via de hal bereik je verder twee ruime slaapkamers (14m² en 12m²). Een van de kamers geeft je toegang tot het terras aan de achterzijde van het appartement. Hier heb je een prachtig zicht op het Runcvoortpark.
Verder heeft het appartement een ingerichte badkamer, die voorzien werd van een dubbele wastafel, ingemaakte kasten en een ligbad.
Een extra troef aan dit appartement is de berging (6m²) met ingemaakte kasten en aansluiting voor de wasmachine.
Locatie
In de Nieuwdreef in Merksem woon je nabij openbaar vervoer, scholen en winkels. Ook diverse invalswegen zijn nabij gelegen, waardoor omliggende steden en gemeenten (zoals o.a. Antwerpen, Deurne, Ekeren, Schoten...) makkelijk te bereiken zijn.
Troeven
- Elektriciteitskeuring conform tot 2036
- Goed onderhouden en lichtrijk appartement
- Gunstige EPC-score (label B)
- 2 opbergruimtes
- 2 terrassen met prachtig zicht

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 179.000
Revenu cadastral
€ 1.058
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1983
Terrain
3780 m2
Zone habitable
90 m2
Référence
PEBIY3D6JWQ0
EPC
147 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20191016-0002207494-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€179.000 / ERA WoonGoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder