Home à Vendre Appartement 2170 Merksem
Lambrechtshoekenlaan 209-J3
Carte

Lambrechtshoekenlaan 209-J3

2170 Merksem
à Vendre
82 m² Vivre
5329 m² Terrain
Description

Dit lichte en ruime appartement op de Lambrechtshoekenlaan is ideaal voor wie op zoek is naar een woning met twee slaapkamers en een terras in een goed onderhouden gebouw. Het appartement verwelkomt je met een inkomhal voorzien van vestiairekasten, die leidt naar een royale woonkamer met aangrenzend terras. Het vernieuwde terras van 12 vierkante meter biedt uitzicht op het park, een perfecte plek om te ontspannen. De gesloten keuken is uitgerust met ingebouwde kasten en apparatuur.

De nachthal leidt naar twee slaapkamers en een ingerichte badkamer met wasmachine-aansluiting, ingebouwde kasten, een ligbad en wastafel. Extra opbergruimte is beschikbaar in de berging naast de badkamer. Optioneel kan er een parkeerplaats bij het appartement worden gekocht.

Het appartement is gunstig gelegen op de Lambrechtshoekenlaan, op loop- en fietsafstand van diverse voorzieningen zoals winkels en scholen. Het openbaar vervoer stopt voor de deur, waardoor je gemakkelijk het centrum van Antwerpen of omliggende gemeenten zoals Schoten en Ekeren kunt bereiken. Voor natuurliefhebbers zijn er verschillende parken in de buurt.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van dit appartement zijn de gunstige EPC-score (label B), de mogelijkheid tot aankoop van een parkeerplaats, het vernieuwde terras en de centrale ligging nabij parken, winkels, scholen en meer.

* * *

Lambrechtshoekenlaan 209-J3 - 2170 Merksem - Over het appartement
Voor wie op zoek is naar een appartement met twee slaapkamers en terras in een verzorgd gebouw, is dit appartement op de Lambrechtshoekenlaan wellicht een match!
Je betreedt het appartement via de inkomhal met vestiairekasten. Deze geeft toegang tot een ruime en lichtrijke woonkamer (29m²) met terras aansluitend. Het terras (12m²) werd reeds vernieuwd en geeft zicht op het park. Een ideale plek om even te ontspannen!
Naast de woonkamer bevindt zich een gesloten keuken met ingemaakte kasten, koelkast, dampkap, kookplaat en spoelbak.
Via de nachthal met apart toilet bereik je verder twee slaapkamers (14m² en 11m²). Daarnaast is er een ingerichte badkamer met aansluiting voor de wasmachine, ingemaakte kasten, ligbad en wastafel. En extra opbergruimte? Die kan je terugvinden in de berging (3m²) naast de badkamer.
Ook handig: er kan een staanplaats aangekocht worden bij het appartement (mits meerprijs).
Locatie
Op de Lambrechtshoekenlaan woon je op wandel- en fietsafstand van heel wat voorzieningen, zoals o.a. winkels en scholen. Ook het openbaar vervoer stopt recht voor je deur. Zo geraak je makkelijk in het centrum van Antwerpen of andere omliggende gemeenten, zoals Schoten en Ekeren. Zoek je liever het groen op? Dan wandel, fiets, ... je snel naar een van de omliggende parken.
Troeven
- Gunstige EPC-score (label B)
- Staanplaats optioneel aan te kopen
- Vernieuwd terras (12m²)
- Zeer centrale ligging nabij parken, winkels, scholen...

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 160.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1971
Terrain
5329 m2
Zone habitable
82 m2
Référence
PHPJ7101BTT8
EPC
121 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240405-0003203586-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€160.000 / ERA WoonGoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder