Home à Vendre Appartement 2170 Merksem
Campiniastraat 72-2e-V-r
Carte

Campiniastraat 72-2e-V-r

2170 Merksem
à Vendre
79 m² Vivre
Description

Op zoek naar een uitstekend onderhouden appartement met twee slaapkamers, een praktische opbergruimte en een ruime garagebox? Dan is dit appartement in Merksem de perfecte keuze voor jou. Het appartement verwelkomt je met een ruime hal, uitgerust met een videofoon. Deze leidt naar een lichte en ruime woonkamer van 30 vierkante meter, voorzien van elektrische rolluiken. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust met een afzuigkap, ingebouwde kasten, een koelkast, een kookplaat en een spoelbak.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers van respectievelijk 13 en 8 vierkante meter, beide voorzien van elektrische rolluiken. De tweede slaapkamer heeft een apart terras van 3 vierkante meter, ideaal om te ontspannen. Daarnaast is er een handige opbergkamer met ingebouwde kasten. De badkamer, toegankelijk via de hal, is voorzien van een douche, ingebouwde kast en wastafel. Er is ook een apart toilet met handenwasser.

De inpandige garage, uitgerust met een automatische poort en aansluitingen voor wasmachine en droger, biedt voldoende ruimte voor je auto en fietsen. Extra opslagruimte vind je in de privékelder.

De locatie van het appartement is ideaal, op loop- en fietsafstand van talloze voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Het centrum van Antwerpen is gemakkelijk bereikbaar via de fietsbrug aan het einde van de straat. Voor natuurliefhebbers zijn er verschillende parken in de buurt.

Enkele van de belangrijkste troeven van dit appartement zijn de kelder, de extra opbergruimte, de twee slaapkamers en de ruime garagebox die bij de vraagprijs is inbegrepen. Bovendien is het appartement zeer goed onderhouden.

* * *

Campiniastraat 72-2e-V-r - 2170 Merksem - Over het appartement
Op zoek naar een goed onderhouden appartement met twee slaapkamers, handige berging én een ruime garagebox? Dan is dit appartement in de Campiniastraat wellicht iets voor jou!
Je betreedt het appartement via de ruime inkomhal met videofoon. De hal leidt tot een ruime en lichtrijke woonkamer (30m²) met elektrische rolluiken. Aansluitend vind je de gesloten keuken met dampkap, ingemaakte kasten, koelkast, kookplaat en spoelbak.
De hal leidt je verder tot twee slaapkamers (13m² en 8m²). Beide slaapkamers beschikken over elektrische rolluiken. De tweede slaapkamer beschikt over een apart terras (3m²). Hier is het zalig vertoeven!
Verder is er sprake van een handige berging met ingemaakte kasten (6m²).
Via de hal bereik je verder de badkamer met douche, ingemaakte kast en wastafel. Naast de badkamer bevindt zich een apart toilet met handenwasser.
Je auto en/of fiets(en) parkeer je handig in je eigen inpandige garage (met automatische poort en aansluiting voor de wasmachine en droogkast). Je bereikt ze makkelijk via de gemeenschappelijke hal of het garagecomplex achter het appartement. En extra spullen? Die stockeer je makkelijk in je eigen kelder.
Locatie
In de Campiniastraat in Merksem woon je op wandel- en fietsafstand van heel wat voorzieningen. Zo zijn verschillende winkels en scholen vlakbij gelegen. Ook het openbaar vervoer ligt kortbij. En het centrum van Antwerpen? Dat bereik je makkelijk via de fietsbrug op het einde van je straat. Zoek je liever wat groen op? Dan fiets je makkelijk naar heel wat parken in de buurt, zoals Park Spoor Noord, Park Spoor Oost, het Bisschoppenhofpark of het Bouckenborgpark.
Troeven
- Kelder
- 2 slaapkamers én extra berging
- Ruime garagebox inbegrepen in vraagprijs
- Zeer goed onderhouden app

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 229.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
79 m2
Référence
I78BRF-JSOIG
EPC
114 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240402-0003199247-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€229.000 / ERA WoonGoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder