Carte

Statiestraat 38

8760 Meulebeke
à Vendre
95 m² Vivre
2 Chambres
Description

Gelegen in het hart van Meulebeke, in de charmante kleinschalige residentie 'Beau Paris', vinden we dit instapklare appartement. Alle noden zoals winkels, openbaar vervoer en scholen bevinden zich op slechts een steenworp afstand. Het appartement is al voorbereid voor de toekomst, met een energielabel A dat al voldoet aan de energienormen van 2050.

Het ruime appartement, met een oppervlakte van 95 vierkante meter, bevindt zich op de tweede verdieping van Residentie Beau Paris. Bereikbaar via zowel lift als trap, overloopt het appartement vele comfortabele voorzieningen. Bij binnenkomst worden we verwelkomd door de hal die ons leidt naar de heldere open leefruimte. Deze ruimte biedt toegang tot het terras, compleet met handige bergruimte.

De keuken, voorzien van topkwaliteit toestellen, past naadloos in de open leefomgeving. Aansluitend is er een praktische berging, waar ook het centrale stofzuigersysteem geïnstalleerd is. Het appartement beschikt verder over twee volledige slaapkamers en een badkamer, uitgerust met een dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche.

Parkeren is hier geen probleem, dankzij de twee beschikbare parkeerplaatsen. Deze kunnen worden aangekocht voor €10.000.

Ontdek de onmiskenbare voordelen van dit appartement en regel snel uw bezoek via 051/47 48 47. Dit appartement in Meulebeke, in het centrum van de stad, biedt u alle gemakken en comfort die u zich maar kunt wensen.

* * *

Statiestraat 38 - 8760 Meulebeke - In het centrum van Meulebeke vinden we dit instapklaar appartement terug gelegen in de kleinschalige residentie 'Beau Paris'. Handelszaken, openbaar vervoer, scholen,... bevinden zich allen op wandelafstand. Met een energielabel A voldoet dit appartement reeds aan de energienormen van 2050.
Het appartement met een oppervlakte van 95 m² vinden we terug op de tweede verdieping van Residentie Beau Paris en is te bereiken via zowel lift als trap. We betreden het appartement via de inkomhal die ons toegang verleent tot de open leefruimte. Via de leefruimte kunnen we het terras betreden die voorzien is van bergruimte. Verdere treffen we de geïnstalleerde en open keuken die voorzien is van kwalitatieve toestellen. Aansluitend vinden we de praktische berging waar ook het centraal stofzuigersysteem is geïnstalleerd. Verder beschikt het appartement over twee volwaardige slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Ten slotte zijn uw parkeerproblemen hier van de baan door de aanwezigheid van twee staanplaatsen. De staanplaatsen zijn aan te kopen voor € 10.000.
Ontdek de troeven die dit appartement te bieden heeft en plan snel uw bezoek in! 051/47 48 47

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 275.000
Revenu cadastral
€ 876
Général
Type
Appartement
Zone habitable
95 m2
Référence
YKWHGRQ50EE8
Code Agence
TIE202355D
EPC
87 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
20231120-0003042413-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Mar 2024
€275.000 / Immo Francois
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder