Carte

2640 Mortsel
à Vendre
100 m² Vivre
658 m² Terrain
Description

Kom op zaterdag 6 april, tussen 10 en 13 uur, een kijkje nemen tijdens de Openhuisdag naar dit mooie gelijkvloerse appartement. Bevestig snel je aanwezigheid via info@vastgoedverhaegen.be of bel naar 0473/900 900.

Dit appartement maakt deel uit van een totaalrenovatieproject en is één van de zes ruime, instapklare appartementen. De rechter unit op de benedenverdieping heeft een bewoonbare oppervlakte van 100m² en beschikt over twee kamers en een leuk, zuidwest georiënteerd terras dat bereikbaar is via de keuken!

In deze volledig vernieuwde woonst werd gekozen voor een moderne open keuken met kookeiland. Ook de badkamer straalt luxe uit met een compleet betegelde wand, een extra grote inloopdouche en een strak wastafelmeubel. De twee kamers zijn voorzien van parketvloer en hebben ramen die uitkijken op de tuin. Hierdoor geniet je van een optimale lucht- en lichtinval.

Daarnaast zijn er heel wat extra troeven: het appartement is bijna energieneutraal dankzij de zonnepanelen (EPC klasse A) en de individuele nutsvoorzieningen. Er is gekozen voor parket en keramische vloeren, aluminium ramen (onderhoudsvrij/thermisch/akoestisch), stijlvol kraanwerk en hoge plafonds met sierlijsten. Het volledig geïsoleerde gebouw heeft een zuidwestelijk georiënteerde achtergevel.

Tot slot beschikt het appartement over gemeenschappelijke kelders, een ruime inkomhal en mooie voortuintjes die voor een aangename binnenkomst zorgen. Het vastgoed wordt verkocht onder registratierechten (3% of 12%). Deze zorgvuldig afgewerkte unit is de perfecte plek om je thuis te voelen!

* * *

OPENHUIZENDAG - Zaterdag 25 mei tussen 9u. en 10.30u. en 16u. en 17.30u. Enkel op afspraak via info@vastgoedverhaegen.be of 0473/900 900 App. 0.2 / BVO 100m² (gelijkvloers rechts) voorzien van twee kamers en een leuk Zuidwest georiënteerd terras, bereikbaar via de keuken! Onderdeel van een TOTAALRENOVATIE-project van zes ruime en instapklare appartementen. Deze unit werd voorzien van een hypermoderne open keukeninrichting met kookeiland. De douchekamer volledig betegeld en voorzien van een extra grote inloopdouche met een strak wastafelmeubel. De twee kamers uitgerust met parketvloer en een raam uitgevend op de tuin, waardoor tevens een optimale lucht- en lichtinval. GEEN storende doorgang naar tuin of terras (via de keuken voorzien). Een algemene hogere afwerkingsgraad werd voorzien en wij sommen alvast de belangrijkste troeven voor u op als volgt: Zonnepanelen (EPC klasse A), bijna energieneutraal dus en lage energiekost, individuele nutsvoorzieningen, Parket en Keramiek vloeren, videofoon, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, Aluminium ramen (onderhoudsvrij/thermisch/akoestisch), deels ingemaakte kasten, stijlvol kraanwerk, hoge plafonds met sierlijsten, ruime inkomhal, volledig geïsoleerd gebouw, achtergevel Zuidwest georiënteerd, enz....... Tot slot zijn er (gemeenschappelijke) kelders voorzien, een ruime inkomhal en een aangename ingang van het perceel via de mooie voortuintjes. Verkoop onder registratierechten (3% of 12%).

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 369.500
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1962
Terrain
658 m2
Zone habitable
100 m2
Référence
DINFQ3SVLHC9
Code Agence
5896853
EPC
73 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
20240201-0002825641-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€369.500 / Vastgoed Verhaegen
14 Mar 2024
€379.500 / Vastgoed Verhaegen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder