Carte

2640 Mortsel
à Vendre
120 m² Vivre
658 m² Terrain
Description

Kom de openhuisdag bezoeken op zaterdag 6 april tussen 10u en 13u! Maak je afspraak door te bellen naar 0473/900 900 of stuur een mail naar info@vastgoedverhaegen.be. We presenteren je graag ons totaalrenovatie project dat bestaat uit zes ruime appartementen, stuk voor stuk instapklaar.

Het hoogtepunt is appartement 2.2 op de tweede verdieping rechts met een bewoonbare oppervlakte van 120m². Dit appartement heeft twee slaapkamers en een aantrekkelijk terras dat Zuidwest georiënteerd is en bereikbaar via de keuken.

In de woonruimte vind je een hypermoderne open keuken met een kookeiland, ideaal voor culinaire avonden. De douchekamer is volledig betegeld en beschikt over een extra grote inloopdouche en een strak wastafelmeubel. De twee slaapkamers zijn uitgerust met parketvloer en kijken uit op de tuin, wat zorgt voor een optimale lucht- en lichtinval.

Dit appartement is bijna energieneutraal dankzij de zonnepanelen, wat een lage energiekost betekent voor jou. Verder zijn er individuele nutsvoorzieningen, parket- en keramiekvloeren, videofoon, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, onderhoudsvrije aluminium ramen met thermische en akoestische eigenschappen en ingebouwde kasten. Het kraanwerk is stijlvol, de hoge plafonds hebben sierlijsten en de inkomhal is ruim. Het gebouw is volledig geïsoleerd en de achtergevel is Zuidwest georiënteerd.

Het gebouw heeft ook kelders voor algemeen gebruik en een aangename toegang via de prachtige voortuinen. De verkoop gebeurt onder registratierechten (3% of 12%). Ontdek dit fantastische appartement op ons openhuisdag en maak het jouw nieuwe thuis.

* * *

OPENHUIZENDAG - Zaterdag 25 mei tussen 9u. en 10.30u. en 16u. en 17.30u. Enkel op afspraak via info@vastgoedverhaegen.be of 0473/900 900 VERKOCHT - App. 2.2/ BVO 120m², voorzien van twee slaapkamer en een leuk Zuidwest georiënteerd terras, bereikbaar via de keuken! Onderdeel van een TOTAALRENOVATIE-project van zes ruime en instapklare appartementen. Deze unit werd voorzien van een hypermoderne open keukeninrichting met kookeiland. De douchekamer volledig betegeld en voorzien van een extra grote inloopdouche met een strak wastafelmeubel. De twee slaapkamers uitgerust met parketvloer en een raam uitgevend op de tuin, waardoor tevens een optimale lucht- en lichtinval. GEEN storende doorgang naar tuin of terras (via de keuken voorzien). Een algemene hogere afwerkingsgraad werd voorzien en wij sommen alvast de belangrijkste troeven voor u op als volgt: Zonnepanelen (EPC klasse A), bijna energieneutraal dus en lage energiekost, individuele nutsvoorzieningen, Parket en Keramiek vloeren, videofoon, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, Aluminium ramen (onderhoudsvrij/thermisch/akoestisch), deels ingemaakte kasten, stijlvol kraanwerk, hoge plafonds met sierlijsten, ruime inkomhal, volledig geïsoleerd gebouw, achtergevel Zuidwest georiënteerd, enz....... Tot slot zijn er (gemeenschappelijke) kelders voorzien, een ruime inkomhal en een aangename ingang van het perceel via de mooie voortuintjes. Verkoop onder registratierechten (3% of 12%).

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 373.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1962
Terrain
658 m2
Zone habitable
120 m2
Référence
N1USJYX1HX5V
Code Agence
5904745
EPC
82 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
20240201-0002825647-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€373.000 / Vastgoed Verhaegen
14 Mar 2024
€391.750 / Vastgoed Verhaegen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder