Home Appartement 2640 Mortsel
Singel 51-bus-101
Carte

Singel 51-bus-101

2640 Mortsel
108 m² Vivre
2 Chambres
€349.000
Description

Gelegen in hartje Mortsel, op de eerste verdieping van een tot in de puntjes gerenoveerd gebouw, vind je dit prachtige appartement van ongeveer 108 vierkante meter. Het appartement bevindt zich in een rustige woonwijk op steenworp afstand van het stadscentrum, waar tal van winkels en supermarkten te vinden zijn. Ook is het nabij Edegem gelegen, en heeft het door de nabijheid van belangrijke invalswegen een goede bereikbaarheid.

Het appartement wordt aangeboden door 22 INVEST, een bedrijf dat bekend staat om zijn duurzame renovaties met een optimale energiezuinigheid. Het is volledig instapklaar en beschikt over alle hedendaagse luxe. Bij binnenkomst tref je een royale inkomhal met voldoende plaats voor vestiairekasten.

Aan de voorzijde van het appartement vind je de leefruimte met open keuken op een mooie parketvloer. Dankzij grote raampartijen is er veel lichtinval en heb je zicht op het groen van de bomen voor de deur. De open keuken heeft een modern en tijdloos design, en is uitgerust met een combi-oven, vaatwasser, inductievuur en een koelkast met vriesvak.

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers aan de achterzijde. De masterbedroom heeft een 'en suite' badkamer met inloopdouche en lavabo, volledig uitgewerkt in Mortex. De tweede slaapkamer heeft ook een 'en suite' badkamer met inloopdouche en lavabo, en biedt toegang tot een zonnig terras op het zuiden van ongeveer 3,5 vierkante meter.

Daarnaast is er een apart gastentoilet en een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Een privatieve kelderberging is reeds inbegrepen in de verkoopprijs.

Bij 22 INVEST zijn de renovatieprojecten altijd win-win. Het kopen van een appartement bij hen betekent betere financieringsvoorwaarden bij de banken vanwege het A-label, en bovendien bespaar je veel energiegeld dankzij hun technieken. Ze streven naar duurzaamheid, klimaatdoelstellingen en betaalbaarheid op lange termijn. Ook is er sprake van uitgekiende isolatie en verwarmingstechnieken afgestemd op het bestaande pand, met het oog op de normen van 2050. Dit garandeert minimale kosten aan het einde van de maand.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over alle besparingen! EPB-attest is in aanvraag. Het appartement is te koop voor € 359.900, exclusief registratiebelasting.

* * *

Singel 51-bus-101 - 2640 Mortsel - Dit appartement van ca 108 m² bevindt zich op de eerste verdieping van een tot in de puntjes gerenoveerd gebouw in hartje Mortsel. Deze rustige woonwijk bevindt zich vlakbij het stadscentrum van Mortsel met tal van winkels en supermarkten en op een boogscheut van Edegem. Een goede bereikbaarheid is gegarandeerd door de nabijheid van belangrijke invalswegen.<o:p></o:p> 22 INVEST staat bekend om zijn duurzame renovaties waarbij steeds wordt gestreefd naar een optimale energiezuinigheid. <o:p></o:p> Het appartement is volledig instapklaar opgeleverd en beschikt over alle hedendaagse luxe. <o:p></o:p> Centraal in het appartement bevindt zich de royale inkomhal met plaats voor vestiairekasten.
De leefruimte met open keuken op parketvloer is gelegen aan de voorzijde en kan dankzij de grote raampartijen genieten van een aangename lichtinval en zicht op de groene “haag” die gevormd wordt door de bomen voor de deur. De open keuken is afgewerkt in een tijdloos, modern design met greeploze kasten en uitgerust met combi-oven, vaatwasser, inductievuur en koelkast met vriesvak.<o:p></o:p> De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. De masterbedroom is voorzien van een 'en suite' badkamer met inloopdouche en lavabo en is volledig uitgewerkt in Mortex. Ook de tweede slaapkamer kan gebruikmaken van een 'en suite' badkamer met inloopdouche en lavabo. Deze kamer biedt tevens toegang tot een aangenaam zuidgeoriënteerd terras van ca. 3,5 m². <o:p></o:p> Apart gastentoilet en berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.<o:p></o:p> Een privatieve kelderberging is reeds begrepen in de verkoopprijs.

22 your lucky number! Renovatieprojecten van 22 INVEST zijn steeds win-win situaties.
Een appartement van hen aankopen, geeft u niet alleen betere financieringsvoorwaarden bij de banken omwille van het A-label 
maar bespaart u tevens veel energiegeld door de gebruikte technieken. Duurzaamheid in de vorm van de meeste kostefficiënte maatregelen. Door het nastreven van de klimaatdoelstellingen gecombineerd met energiezuinigheid is de betaalbaarheid op lange termijn bewaakt! Uitgekiende isolatie en verwarmingstechnieken op maat van het bestaande pand, steeds met een focus op de 2050 normen, geeft garantie op een minimale kostenafrekening op het einde van de maand.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over alle besparingen!

EPB-attest in aanvraag.

Verkoopprijs: 349.000 Euro, excl. registratiebelasting.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
108 m2
Référence
WBRLWK0W2OW5
Code Agence
5915536
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
19 Mar 2024
€349.000 / Provas Immo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder