Home Appartement 2640 Mortsel
Edegemsestraat 85
Carte

Edegemsestraat 85

2640 Mortsel
75 m² Vivre
303 m² Terrain
1 Chambres
€265.000
Description

Dit stijlvolle en lichte appartement, gelegen in een rustige, boomrijke straat nabij Mortsel Oude-God, kenmerkt zich door zijn prachtig afgewerkte leefkeuken met een industriële uitstraling en zonnig terras op het zuidoosten. De kers op de taart is de mogelijkheid om een garagebox aan te kopen voor slechts €25.000,00.

Het appartement zelf bevindt zich op de eerste verdieping van het hoekgebouw op nummer 85. Bij binnenkomst in de hal, die alle kamers met elkaar verbindt, valt de prachtige laminaatvloer op die naadloos overloopt naar de grote leefruimte aan de straatkant. Deze ruimte is heerlijk licht dankzij de vele ramen en biedt voldoende plek voor een royale zithoek met uitzicht op de gezellige straat.

De open leefkeuken straalt een tijdloze en stoere ambiance uit met zijn zichtbare metalen elementen, een composiet werkblad en zwarte hoogglans kastfrontjes. Met een gasfornuis, Amerikaanse koelkast met diepvries, oven, magnetron en vaatwasser heeft de keuken alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden.

Terug in de gang vind je een apart toilet en een ruime, licht betegelde badkamer met een grote inloopdouche en wastafelmeubel. De wasmachine en droger zijn netjes geïntegreerd in een op maat gemaakte kast. De twee slaapkamers aan de achterkant zijn voorzien van een laminaatvloer. De kleinere kamer is momenteel in gebruik als dressing, maar kan moeiteloos omgetoverd worden tot een extra slaapkamer. De master bedroom is ruim en licht, en heeft een fantastisch schuifraam dat uitkomt op het grootste pluspunt van dit appartement: een ruim, zonnig terras van 20 vierkante meter.

De locatie is perfect voor gezinnen die rust en natuur zoeken, maar ook dichtbij het bruisende centrum van Mortsel willen zijn. Met het station en verschillende bus- en tramlijnen in de buurt, zijn de stadscentra makkelijk te bereiken. Bovendien bevinden zich in de nabije omgeving diverse supermarkten en groene ruimtes zoals Fort 5, park Oude-God, domein Hof ter Linden en speeltuin Singel. Ook de belangrijke verkeersaders zoals de Ring, E19 en A12 zijn gemakkelijk bereikbaar. Kortom, een toplocatie!

* * *

Edegemsestraat 85 - 2640 Mortsel - Een leefkeuken met een industriële look, een prachtige lichtinval, 2 slaapkamers en een heerlijk terras met bankiraivloer op het zuidoosten, dat is dit appartement op het eerste in een notendop. De fijne, rustige locatie vlakbij Mortsel Oude-God krijg je er zo bij! Bonus: optie tot aankoop garagebox aan €25.000,00.
In een rustige straat met veel bomen en parkeerplaats, vind je op nummer 85 dit fijne hoekappartement op de eerste verdieping rechts. Je komt er binnen in de inkomhal, die alle ruimtes met mekaar verbindt en een mooie laminaatvloer heeft die naadloos doorloopt in de grote leefruimte ernaast, aan de straatkant. Die is enorm licht, dankzij de vele ramen hier. Je hebt hier vooraan plaats voor een groot salon, van waar je zicht hebt op het reilen en zeilen op straat.
Op leefkeuken deluxe en een zonnig topterras De open leefkeuken met z’n grote toog nodigt uit tot lekker lang aperitieven en kokerellen. De industriële look die je hier hebt, is tijdloos en stoer, met heel wat zichtbare metalen elementen, een composiet werkblad en kastfrontjes in zwarte hoogglans. Je hebt hier een gasfornuis met dampkap en heel wat kasten in het kookeiland verwerkt. In de keukenwand heb je een Amerikaanse koelkast met diepvries, inox spoelbak, vaatwasser, oven, microgolf, een stijlvolle verticale radiator en nog heel wat kastruimte.
Weer in de hal, heb je een apart toilet en een ruime, lichte betegelde badkamer ernaast. Die heeft een grote inloopdouche, een lavabo met meubel en spiegelkast en een kast op maat waar je wasmachine en droogkast netjes zitten weggewerkt. De twee slaapkamers - allebei op een laminaatvloer - bevinden zich aan de achterzijde. De toegang naar de kleinste slaapkamer werd opengewerkt, en doet nu dienst als dressing, maar kan je eventueel weer afsluiten om als aparte kamer te gebruiken. De master bedroom is enorm ruim en licht, met plaats voor een dubbel bed en een kast, en heeft een groot, kamerbreed schuifraam dat uitgeeft op dé troef van dit appartement: het zonnige, zuidoostgerichte terras op bankirai van maar liefst 20 m². Je hebt hier veel privacy en kijkt uit op een groene wei achter de garages. Leuk extraatje is de roze bloesem van de buren die een stukje over de muur komt piepen.
Toplocatien vlakbij Mortsel Oude-God Het is hier rustig wonen in deze wijk met veel gezinnen, en toch ben je zo in het bruisende centrum van Mortsel. Met het station, en heel wat trams en bussen in de buurt, heb je keuze te over qua openbaar vervoer, dat je zo de stad in voert. Je hebt hier enkele supermarkten vlakbij, en ook heel wat groen: Fort 5, park Oude-God, domein Hof ter Linden en de speeltuin Singel. Van hieruit ben je ook zo de Ring op, maar ook de E19 e de 12 zijn niet veraf. Een absolute toplocatie dus!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 265.000
Revenu cadastral
€ 860
Général
Type
Appartement
Terrain
303 m2
Zone habitable
75 m2
Référence
S0AV2P-MUV7R
Code Agence
12270
EPC
233 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240311-0003172379-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Niet van toepassing
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
19 Mar 2024
€265.000 / Immovasta
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder