Carte

Singel 51

2640 Mortsel
108 m² Vivre
Prijs op aanvraag
Description

Ontdek dit prachtig gerenoveerd appartement van ongeveer 108 m² op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift, gelegen in het hart van de rustige woonwijk Mortsel. De wijk ligt vlakbij het stadscentrum van Mortsel, dat bol staat van winkels en supermarkten, en is slechts een steenworp verwijderd van Edegem. Dankzij de nabijheid van belangrijke invalswegen, biedt de locatie ook uitstekende bereikbaarheid.

Het appartement is volledig instapklaar en voorzien van alle hedendaagse comfort. Met warmtepomp en vloerverwarming als verwarmingssysteem en aandacht voor ventilatie, wordt er gezorgd voor een aangename leefomgeving.

Bij binnenkomst treft u een royale inkomhal met voldoende ruimte voor vestiairekasten. Aan de voorzijde is de leefruimte met open keuken op houten vloer gesitueerd. Grote ramen zorgen voor een heerlijke lichtinval en een mooi zicht op de groene "haag" die de bomen voor de deur vormen. De open keuken is afgewerkt in een tijdloos, modern design met greeploze kasten en voorzien van combi-oven, vaatwasser, inductievuur en koelkast met vriesvak.

Aan de achterzijde vindt u twee ruime slaapkamers. De masterbedroom heeft een eigen badkamer met inloopdouche en lavabo, afgewerkt in Mortex. De tweede slaapkamer heeft ook een eigen badkamer met inloopdouche en lavabo en geeft toegang tot een gezellig zuidelijk georiënteerd terras van ongeveer 3,5 m².

Het appartement beschikt tevens over een apart gastentoilet en een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Een privékelderberging is reeds inbegrepen in de verkoopprijs.

Neem gerust contact op met Daniël via mail (daniel@reds.be) of telefoon (0475.25.30.64). Ook 's avonds of in het weekend staat hij klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

* * *

Singel 51 - 2640 Mortsel - We treffen dit schitterend gerenoveerd appartement van ca 108 m² op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift in hartje Mortsel. Deze rustige woonwijk bevindt zich vlakbij het stadscentrum van Mortsel met tal van winkels en supermarkten en op een boogscheut van Edegem. Een goede bereikbaarheid is gegarandeerd door de nabijheid van belangrijke invalswegen.
Het appartement is volledig instapklaar afgewerkt en voorzien van alle hedendaags comfort. Er wordt verwarmd met warmtepomp/vloerverwarming en ook aan ventilatie werd gedacht.
Centraal in het appartement bevindt zich de royale inkomhal met plaats voor vestiairekasten.
De leefruimte met open keuken op parketvloer is gelegen aan de voorzijde en kan dankzij de grote raampartijen genieten van een aangename lichtinval en zicht op de groene “haag” die gevormd wordt door de bomen voor de deur. De open keuken is afgewerkt in een tijdloos, modern design met greeploze kasten en uitgerust met combi-oven, vaatwasser, inductievuur en koelkast met vriesvak.
De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. De masterbedroom is voorzien van een 'en suite' badkamer met inloopdouche en lavabo en werd volledig afgewerkt in Mortex. Ook de tweede slaapkamer kan gebruikmaken van een eigen badkamer met inloopdouche en lavabo. Deze kamer biedt tevens toegang tot een aangenaam zuidgeoriënteerd terras van ca. 3,5 m².
Apart gastentoilet en berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
Een privatieve kelderberging is reeds begrepen in de verkoopprijs.
Contacteer Daniël via mail (daniel@reds.be) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag trouwens ook ’s avonds of in het weekend!

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Appartement
Zone habitable
108 m2
Référence
PL4IAD0UGU1Z
EPC
43 kWh/m2
EPC Valeur
A
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder