Home Appartement 2640 Mortsel
Van Peborghlei 19
Carte

Van Peborghlei 19

2640 Mortsel
62 m² Vivre
1 Chambres
€249.000
Description

Het appartement, gelegen in het hart van Mortsel, biedt een mix van comfort en rust. Dit instapklare gelijkvloersappartement heeft een charmante tuin, waardoor je je in een oase van rust waant, ondanks de centrale ligging.

Bij het naderen van het appartement word je verwelkomd door de moderne gevel. De binnenkomst in het gebouw via de nette inkomhal leidt je verder naar het appartement zelf. Eenmaal binnen, word je overweldigd door de ruimtelijke sfeer gecreëerd door de hoge plafonds in de leefruimte met open, moderne keuken. De grote deuren maken de ruimte nog lichter door de zonnestralen binnen te laten op mooie dagen.

Naast de keuken vind je een handige wasberging die ook ruimte biedt voor het opbergen van kuisproducten en voedingswaren. De keuken zelf is uitgerust met voldoende opbergruimte, een composiet werkblad met gootsteen, een elektrisch kookvuur, dampkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast.

De badkamer bevindt zich centraal in het appartement en is uitgerust met een ligbad, lavabo en toilet. De slaapkamer aan de voorkant van het appartement biedt voldoende opbergruimte dankzij de kwalitatieve inbouwkasten.

Als extra voordelen beschikt het appartement over een gehuurde garagebox en een ruime fietsenberging voor veilige opslag van je fiets.

Dit appartement is een geweldige keuze voor koppels, alleenstaanden of investeerders. Ben je geïnteresseerd? Laten we dan een kijkje gaan nemen!

Het EPC bedraagt 146 kWh/m2 (Label B), stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag en de waterinfo levert een P-Score = A en een G-Score = A op.

Ben je nog niet helemaal overtuigd of is dit niet wat je zoekt? De Huisleverancier biedt ook een service voor aankoopbegeleiding. We helpen je bij het zoeken, bezoeken en onderhandelen van jouw toekomstige eigendom. Voor meer informatie over deze dienst kan je ons mailen op welkom@dehuisleverancier.be of bel naar 0489/069.000

De Huisleverancier staat voor persoonlijk advies, service, kwaliteit en vertrouwen!

* * *

Van Peborghlei 19 - 2640 Mortsel - Pal in het centrum van Mortsel vinden we dit instapklaar en goed uitgerust gelijkvloersappartement met zalig tuintje in een oase van rust !

Wanneer we voor het appartement staan, ontvangt de moderne gevel ons al met open armen. We betreden het gebouw in de nette inkomhal en lopen verder naar het appartement.

Eenmaal binnengekomen ontdekken we links de leefruimte met moderne, open keuken. De hoge plafonds zorgen voor een zalig ruimtelijk gevoel. De grote deuren nodigen u uit om deze met zonnige dagen open te zetten en zo de zon binnen te laten.

Naast de keuken ligt nog een handige wasberging die ook perfect kan dienen voor kuisproducten en voedingswaren. De keuken bestaat uit keukenkasten, gootsteen in composiet werkblad, elektrisch kookvuur, dampkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast.

Centraal vinden we de badkamer, deze is ingericht met een ligbad, lavabo en toilet.

Vooraan het appartement ligt de slaapkamer, deze is uitgerust met vele kwalitatieve inbouwkasten.

De eigenaars huren een garagebox en er is een ruime fietsenberging waar uw fiets veilig opgeborgen kan worden.

Een fantastisch appartement voor een koppel, alleenstaande of investeerder !

Wanneer gaan we kijken ?

EPC : 146 kWh/m2 (Label B)
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag
Waterinfo : P-Score = A, G-Score = A

Dit is niet wat je zoekt ? Al gehoord van AANKOOPBEGELEIDING ? Wij zoeken, bezoeken en onderhandelen mee met jou voor eigendommen die worden aangeboden door particulieren, andere makelaars of eigendommen die zelfs (nog) niet te koop staan?
Vraag meer informatie over aankoopbegeleiding via welkom@dehuisleverancier.be of 0489/069.000

de Huisleverancier : Persoonlijk, voor iedereen Service, Kwaliteit en Vertrouwen !

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 249.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2014
Zone habitable
62 m2
Référence
OV12QWCVXBS3
Code Agence
VP19(0)-M-2270
EPC
146 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
In aanvraag
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
20 Mar 2024
€249.000 / de Huisleverancier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder