Home à Vendre Appartement 8620 Nieuwpoort
Albert I laan 202-0502-MERMAID-II
Carte

Albert I laan 202-0502-MERMAID-II

8620 Nieuwpoort
à Vendre
40 m² Vivre
63 m² Terrain
Description

Dit prachtige, compleet vernieuwde dakappartement in het centrum van Nieuwpoort Bad is een ware oase van luxe en moderniteit. De ruime woonkamer baadt in het licht en onthult een open keuken voorzien van alle hedendaagse toestellen. Vanaf het grote, zongerichte terras geniet je van mooie uitzichten op de winkelstraat en kan je zelfs een glimp van de zee opvangen.

Het appartement is bereikbaar via de lift tot de 4e verdieping, gevolgd door een trap naar de 5e verdieping. De slaapkamer is rustig gesitueerd aan de achterzijde van het gebouw, met aansluitend een badkamer met douche en toilet. Elk detail is zorgvuldig overwogen in de renovatie van dit appartement, dat nu afgewerkt is met hoogwaardige materialen en voorzien is van alle comfort.

Bovendien wordt dit penthouse met één slaapkamer aangeboden met een jaar ERA Comfort Garantie. Heb je interesse of wil je bijkomende informatie? Neem dan zeker contact met ons op via 058/22.22.22 of servimo@era.be. Ontdek zelf de luxe en charme van dit vernieuwde dakappartement in Nieuwpoort Bad!

* * *

Albert I laan 202-0502-MERMAID-II - 8620 Nieuwpoort - Nieuwpoort : compleet vernieuwd dakappartement met groot zongericht terras in het centrum van Nieuwpoort Bad !
Indeling: Betreed een oase van luxe en moderniteit in dit prachtige penthouse met één slaapkamer. Het volledig vernieuwde interieur belichaamt hedendaagse stijl en comfort, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen. De lift brengt je naar de 4e verdieping, en van daaruit leidt een trap je naar het appartement op de 5e verdieping.
Geniet van het ruime en zonnige terras, dat uitnodigt tot ontspanning en verfrissende momenten. Mooie uitzichten op de winkelstraat en in de verte kan je zelfs een streepje van de zee zien. De lichtrijke woonkamer heeft een open keuken met alle hedendaagse toestellen. De slaapkamer is rustig gelegen aande achterkant van het gebouw, de badkamer met douche en toilet sluiten hierop aan. Het appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen en is voorzien van alle comfort.
Troeven:
Aangeboden met 1 jaar ERA Comfort Garantie. Interesse? Contacteer ons voor bezoek of bijkomende info: T 058/22.22.22 of servimo@era.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 325.000
Revenu cadastral
€ 639
Général
Type
Appartement
Terrain
63 m2
Zone habitable
40 m2
Référence
S6SEODEXDZL7
EPC
372 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20230609-0002914738-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€325.000 / ERA Servimo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder