Home Appartement 9400 Ninove
Dreefstraat 12-1
Carte

Dreefstraat 12-1

9400 Ninove
108 m² Vivre
€235.000
Description

Als je in het centrum van Ninove op zoek bent naar een triplexappartement met drie slaapkamers en een heerlijk terras, dan hoef je niet verder te zoeken! Dit gerenoveerde appartement ligt midden in het hartje van Ninove en op loopafstand van het station en openbaar vervoer. Daarnaast zijn er verschillende parkeermogelijkheden, winkels, horeca en scholen binnen handbereik dankzij de centrale ligging.

Het triplexappartement is gevestigd op de eerste, tweede en derde verdieping van een kleinschalig gebouw met slechts vier appartementen. Het is een charmant pand met authentieke elementen, en daarnaast beschikt het over een aantrekkelijk energieprestatiecertificaat. Er is onder andere hoogrendementsbeglazing met ventilatiesysteem, vloerverwarming en een gascondensatieketel aanwezig. Het gezellige terras heeft een zuidwestelijke oriëntatie en elektrische opstellingen zijn volledig conform. Ook een bijkomend voordeel: er zijn geen gemeenschappelijke kosten!

De ruime woonkamer van 33 vierkante meter is sfeervol door de eiken balken en biedt dankzij de grote ramen veel natuurlijk licht gedurende de hele dag. De keuken is voorzien van Siemens apparatuur en draagt bij aan het huiselijke gevoel. Daarnaast heeft dit appartement een apart toilet, een wasplaats met extra bergruimte die toegang biedt tot het zonnige terras. Op de tweede verdieping vinden we twee slaapkamers, waarvan één met een dressing, en de badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en een extra toilet. De derde slaapkamer bevindt zich onder het dak en is bereikbaar via een vaste trap. Deze slaapkamer heeft 19 vierkante meter aan woonoppervlakte en ingebouwde kasten. Het appartement bevat verder nog een kelderruimte van zes vierkante meter.

* * *

Dreefstraat 12-1 - 9400 Ninove - Ben je op zoek naar een triplexappartement met 3 slaapkamers en een aangenaam terras op een toplocatie in centrum Ninove? Gevonden!
Op wandelafstand van het station en openbaar vervoer, met een goede verbinding naar invalswegen, vinden we dit gerenoveerde triplexappartement in het hartje van Ninove. Dankzij zijn centrale ligging bevinden zich binnen handbereik verschillende parkeermogelijkheden, winkels, horeca, scholen... Het appartement strekt zich uit op de eerste, tweede en derde verdieping van een kleinschalig gebouw van 4 appartementen. Naast zijn charmante, authentieke elementen beschikt dit appartement over een gunstig EPC-label (hoogrendementsbeglazing met ventilatiesysteem, vloerwarming, gascondensatieketel...), een conforme elektrische keuring en een aangenaam terras met zuidwestelijke oriëntatie. Bovendien zijn er geen gemeenschappelijke kosten te betalen!

Indeling:
Dankzij de eiken balken geniet de grote leefruimte (33m²) met zijn geïnstalleerd keuken (Siemens toestellen) van een gezellig en huiselijk gevoel. Door de grote raampartijen beschik je doorheen de volledige dag over veel natuurlijke lichtinval. Verder vinden nog een apart toilet en de wasplaats met extra bergruimte (11m²) dat toegang geeft tot het zonnig terras. Op de bovenverdieping (+2) vinden we twee slaapkamers (12m² & 11m²) waarvan 1 met dressing en de badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en een extra toilet. Via een vaste trap bereiken we de derde slaapkamer (19m²) onder het dak (+3) met ingemaakte kasten.
Tot slot is er bij het appartement een kelderberging (6m²) begrepen.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 235.000
Revenu cadastral
€ 745
Général
Type
Appartement
Zone habitable
108 m2
Référence
WZ-DO6305XOU
EPC
191 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240318-0003177849-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
26 Mar 2024
€235.000 / ERA Esperanza
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder