Carte

8730 Oedelem
€299.000
Description

Wees er snel bij want de laatste twee prachtig gerenoveerde hoekappartementen zijn nu nog te koop! Je bent van harte welkom op ons openhuis op 23 maart van 10u tot 12u om deze exclusieve parels te komen bewonderen.

Stel je eens voor, wonen in een volledig vernieuwd en met smaak ingericht appartement van maar liefst 97m². Je wordt verwelkomd door een ruime inkomhal, compleet met vestiaire en apart toilet. Daarnaast heb je een uniek open uitzicht op de levendige markt van Oedelem.

De lichtrijke woonkamer biedt een geweldige plek om te ontspannen, met zowel een zit- als een eetplaats. De open keuken is voorzien van een praktisch en stijlvol keukeneiland. Om het nog beter te maken, is er ook nog een ruime berging met wasmachineaansluiting. Bovendien kunnen gasten worden ondergebracht in één van de twee grote slaapkamers. De ruime douchekamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel, waardoor het praktisch en luxe tegelijk is.

Als kers op de taart beschikt dit appartement over een heerlijk zongericht terras. Alle afwerkingsmaterialen zijn van hoge kwaliteit en het appartement heeft een energielabel A dankzij de twee zonnepanelen en het ventilatiesysteem.

Grijp deze kans en bel ons op 050 550 750 om meer te weten te komen over dit fantastische aanbod. We helpen je graag verder met het vinden van jouw droomappartement!

* * *

EXCLUSIEF MOOI GERENOVEERD HOEKAPPARTEMENT met OPEN ZICHT - Volledig vernieuwd en LAATSTE 2 APPARTEMENTEN! -smaakvol ingericht hoekappartement (bewoonbare oppervlakte: 97 m²) met zongericht terras en UNIEK OPEN ZICHT op de markt. Het appartement is ingedeeld als volgt: ruime inkomhal met vestiaire en afzonderlijk toilet. Lichtrijke woonkamer bestaande uit een zit- en eetplaats met open keuken en voorzien van een keukeneiland. Naast de keuken is er een ruime berging met aansluiting wasmachine. Ruime douchekamer voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. 2 grote volwaardige slaapkamers. ALGEMENE INFORMATIE : - energielabel A - 2 zonnepanelen - Ventilatiesysteem - Zicht op de markt van Oedelem - LICHTRIJK - Kwaliteitsvolle materialen - Terras - Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge kwaliteit geboden. Benieuwd naar het volledige aanbod van dit appartementsgebouw? Wij helpen u graag verder! 050 550 750

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Général
Type
Appartement
Référence
F2OHFQSEOGZD
Code Agence
1905/PERSPECTIEF@OEDELEM
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
19 Mar 2024
€299.000 / Perspectief vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder