Carte

Kinderlaan 41

8670 Oostduinkerke
à Vendre
135 m² Vivre
248 m² Terrain
3 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Ontdek de unieke penthouse op het domein Karthuizer, met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 135m2 en een terras van 113m2. Vanaf hier geniet je van een adembenemend zee- en duinenzicht. Deze prachtige penthouse, gelegen vlakbij de Jachthaven Nieuwpoort en Golf ter Hille Oostduinkerke, biedt een open zicht op de zee en de duinen. Het bevat drie slaapkamers en drie badkamers.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een inkomhal met apart toilet, die leidt naar een ruime leefruimte met open keuken. De zuid-zuidwest georiënteerde terrassen (113m2) zorgen voor veel lichtinval. De keuken is uitgerust met kwalitatieve Miele toestellen. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer en is voorzien van geïntegreerde, op maat gemaakte kasten. Daarnaast beschikt de penthouse over een wasruimte en terrasberging.

Enkele extra troeven zijn de ruime ondergrondse kelder, twee zeer ruime autostaanplaatsen, en het volledig uitgeruste domotica systeem. De verkoop vindt plaats onder btw-stelsel.

Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek, neem telefonisch contact op via 0474/36 47 65 of stuur een e-mail naar roeland@immofrancois.be.

* * *

Kinderlaan 41 - 8670 Oostduinkerke - Welkom op domein Karthuizer : een unieke penthouse van maar liefst 135m2 bewoonbare oppervlakte en 113m2 terras en fantastisch mooi zeezicht en duinenzicht.
In de onmiddellijke omgeving van de Jachthaven Nieuwpoort en Golf ter Hille Oostduinkerke, bevindt zich deze zeer mooie penthouse met open zicht op ZEE en duinen, omvattende 3 slaapkamers en 3 badkamers.
Het appartement omvat: een inkomhal met een apart toilet, een gigantische leefruimte met open keuken, Zuid Zuid-West- georiënteerde terrassen (113m2), een kwalitatief geïnstalleerde keuken met Miele toestellen, 3 volwaardige slaapkamers met elk hun eigen badkamer. Wasruimte en terrasberging.
Extra troeven:
geïntegreerde kasten op maat voorzien in alle slaapkamers en badkamers.
inclusief ondergrondse ruime kelder
INCLUSIEF 2 zeer ruime autostaanplaatsen
compleet uitgerust met domotica
verkoop onder btw stelsel
Contacteer ons telefonisch 0474/36 47 65 of roeland@immofrancois.be voor meer info en/of een vrijblijvend bezoek ter plaatse.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Appartement
Terrain
248 m2
Zone habitable
135 m2
Référence
V1MT6BJLU0NF
EPC
120 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
EP16287
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder