Carte

8400 Oostende
à Vendre
60 m² Vivre
70 m² Terrain
1 Chambres
Description

Ontdek deze unieke penthouse loft met één slaapkamer en een ruim zonnig terras, gelegen in het centrum. Geniet van de prachtige uitzichten aan zowel de voor- als achterzijde en ervaar het uitstekende onderhoud van deze penthouse in de Koningin der badsteden. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezichtiging!

Deze woning is ideaal voor snelle beslissers! De indeling van de zevende en bovenste verdieping bestaat uit een inkomhal, een lichtrijke leefruimte met een volledig ingerichte open keuken vol inbouwkasten, een badkamer met lavabomeubel, douchecel en aansluitingen voor wasmachine en droogkast, een apart gastentoilet, een ruime slaapkamer en een fantastisch zonneterras met elektrische zonneluifel. Daarnaast is er ook een ruime private kelderberging en de mogelijkheid tot het huren van een inpandige autostaanplaats op wandelafstand.

Enkele extra kenmerken zijn de recente boiler, HR beglazing met PVC schrijnwerk en het fantastische zonneterras. Dit unieke aanbod op een even unieke locatie is zeker het bekijken waard! Neem snel contact met ons op voor meer informatie op 050/70.01.02 of via info@centro.be!

* * *

UNIEKE PENTHOUSE / LOFT met 1 slpk en RUIM ZONNIG TERRAS!Ontdek deze UNIEKE PENTHOUSE / LOFT met een leuke uitzichten in het CENTRUM van zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. Kom het perfecte onderhoud van deze penthouse in de Koningin der badsteden & het gebouw snel ontdekken! Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezichtiging!!

UNIEK AANBOD VOOR DE SNELLE BESLISSERS!

INDELING:
Zevende/bovenste verdieping:
Inkomhal - LICHTRIJKE leefruimte met volledig ingerichte open keuken voorzien van een ZEE AAN INBOUWKASTEN - badkamer (o.a. met lavabomeubel, douchecel en aansluitingen voor wasmachine en droogkast) - afzonderlijk gastentoilet - ruime slaapkamer - FANTASTISCH zonneterras voorzien van elektrische zonneluifel - RUIME PRIVATIEVE KELDERBERGING - MOGELIJKHEID TOT HET HUREN VAN INPANDIGE AUTOSTAANPLAATS OP WANDELFSTAND!

Opmerkingen:
- RUIME KELDERBERGING INBREGREPEN!
- RECENTE BOILER!
- HR BEGLAZING met PVC schrijnwerk!
- FANTASTISCH ZONNETERRAS!

UNIEK AANBOD op een al even UNIEKE LIGGING! Contacteer ons snel voor verdere informatie op 050/70.01.02 of info@centro.be!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 249.000
Général
Type
Appartement
Terrain
70 m2
Zone habitable
60 m2
Référence
N4STZU2AC00L
Code Agence
A1999L
Historique des prix
16 Apr 2024
€249.000 / Centro Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder