Home Appartement 8400 Oostende
Van Iseghemlaan 55
Carte

Van Iseghemlaan 55

8400 Oostende
63 m² Vivre
63 m² Terrain
1 Chambres
€159.000
Description

Ontdek dit prachtige appartement te koop in het hart van Oostende, gelegen op de zevende verdieping van een rustige en goed onderhouden residentie. Dit charmante appartement, dat renovatie nodig heeft, biedt een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer, waardoor het ideaal is voor koppels of alleenstaanden als vaste woning of vakantieverblijf. Dankzij de uitstekende locatie van het appartement zijn alle voorzieningen binnen handbereik, of je nu zin hebt in een wandeling langs de zeedijk of een uitstapje naar het bruisende stadscentrum. Grijp deze kans om vlakbij de prachtige Belgische kust te wonen en plan snel je bezoek via Angelique@immofrancois.be!

* * *

Van Iseghemlaan 55 - 8400 Oostende - In het hartje van Oostende, op de 7de verdieping van een rustige residentie, staat een prachtig appartement te koop dat een perfecte combinatie biedt van comfort en locatie.
Dit te renoveren charmante appartement beschikt over een ruime slaapkamer met een aansluitende badkamer, waardoor het ideaal is voor zowel koppels als alleenstaande voor vaste bewoning of tweede verblijf.
De residentie zelf is rustig en goed onderhouden. Door de situering van het appartement is alles binnen handbereik. of het nu gaat om een wandeling langs de zeedijk of een bezoek aan het bruisende centrum, dit appartement biedt het allemaal.
Mis deze kans niet om te wonen op een steenworp van de prachtige Belgische kust en vraag snel uw bezoek aan via Angelique@immofrancois.be !

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 159.000
Revenu cadastral
€ 713
Général
Type
Appartement
Terrain
63 m2
Zone habitable
63 m2
Référence
TOFD9SE79D4R
Code Agence
OOS2024071
EPC
429 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20240331-0003196016-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
nee
Convocation émise
nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€159.000 / Immo Francois
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder