Carte

2360 Oud-Turnhout
à Vendre
105 m² Vivre
2 Chambres
Description

Plan een bezoek aan ons modelappartement en de reeds afgewerkte appartementen in Blok D om een voorproefje te krijgen van onze appartementen die momenteel in aanbouw zijn. Bovendien kunt u bij aankoop nog profiteren van 6% BTW, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.

Parkdomein Neerhof belooft luxueus wonen midden in het groen! Dit centraal gelegen groendomein ligt in het hart van Oud-Turnhout. U geniet er van de nabijheid van winkels, het kerkplein, openbaar vervoer en horeca, terwijl u ook een vlotte toegang heeft tot de autosnelweg tussen Antwerpen en Eindhoven.

Dit project omvat luxueus afgewerkte appartementen gelegen in een prachtig aangelegd privé parkdomein. Een ondergrondse parkeergarage met fietslift maakt het wonen hier uitzonderlijk rustig en aangenaam. De appartementen zijn zeer ruim en voorzien van prachtige grote terrassen, met keuze uit één, twee of drie slaapkamers.

Met een E-peil van minder dan 20 geniet u bovendien 100% vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar en verzekert u zichzelf van een zeer laag energieverbruik. De appartementen zijn comfortabel en duurzaam gebouwd, dankzij onder andere vloerverwarming en -koeling, ruime budgetten voor een inrichting naar keuze, hoogwaardige afwerking met aluprofielen, geothermische warmtepompen, zonnepanelen, een ventilatiesysteem en royale terrassen.

Met prijzen vanaf 273.900 euro zijn deze appartementen niet alleen ideaal voor starters en investeerders, maar ook voor actieve en minder actieve senioren die centraal willen wonen in een groene omgeving zonder het onderhoud. Neem voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging contact op met Heylen Vastgoed via 014/73 38 82 of info@heylenvastgoed.be. Verkoop geschiedt onder 21% btw op het constructie-aandeel en 12% registratierechten op het grondaandeel. Mogelijke verlaging naar 6% btw mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr. Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A.

* * *

Bezoek het modelappartement en de afgewerkten in blok D en ontdek de appartementen in opbouwGeniet nu nog 6% BTW mogelijk (mits voorwaarden)
Parkdomein Neerhof: luxueus wonen in het Groen!
Zeer centraal gelegen groendomein in het centrum van Oud-Turnhout, op wandelafstand van winkels, kerkplein, openbaar vervoer en horeca. Met een vlotte bereikbaarheid naar de autostrade Antwerpen - Eindhoven.Het gaat om luxueuze afgewerkte appartementen gelegen in een mooi aangelegd privé parkdomein. Voorzien van een ondergrondse parkeergarage met fietslift waardoor het aangenaam en rustig wonen is.
Zeer ruime appartementen met prachtige grote terrassen zowel 1, 2 als 3 slaapkamers beschikbaar.
E-peil van <20 waardoor u 100% vrijstelling krijgt op de OV gedurende 5 jaar en een zeer laag verbruik heeft.Comfortabel en duurzaam opgebouwd door de combinatie van vloerverwarming met - vloerkoeling, ruime budgetten voor een inrichting naar keuze, degelijke afwerking met o.a. alu profielen, geothermie warmtepompen, zonnepanelen, ventilatiesysteem, ruime terrassen, gez. huisvuilsysteem enz.
Prijzen vanaf 273.900 euro, dus ook ideaal voor starters, alleenstaanden en voor investeerders maar zeker ook voor de actieve of minder actieve senior die centraal wil wonen in een groene omgeving zonder onderhoud!  Alles is aanwezig om het u zo aangenaam mogelijk te maken in deze prachtige woonomgeving. Men dient wel een autostaanplaats en berging bij aan te kopen.
Info, verkoop en voorstelling van het project: de verkoop geschiedt onder 21% btw op het constructie-aandeel en 12% registratierechten op het grondaandeel. Onder de voorwaarden van de wet Breyne. Mits men aan de voorwaarden voldoet is 6% btw mogelijk voor sommige appartementen. Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr
Contacteer ons voor meer informatie (prijslijst, plannen, lastenboek, ...) of een afspraak ter plaatse  via 014/73 38 82 of via info@heylenvastgoed.beOverstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 326.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Zone habitable
105 m2
Référence
JGJAGE9YWOS4
Code Agence
144049
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
In aanvraag
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
In aanvraag
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€326.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder