Carte

2360 Oud-Turnhout
à Vendre
105 m² Vivre
2 Chambres
Description

Ontdek het luxueuze wonen in Parkdomein Neerhof, prachtig gelegen in het groen van Oud-Turnhout. Op een steenworp afstand van winkels, het kerkplein, openbaar vervoer en gezellige horeca, biedt deze locatie de perfecte mix tussen rust en levendigheid. De vlotte bereikbaarheid naar de autosnelweg Antwerpen - Eindhoven maakt dat neo-stadsbewoners deze woonervaring niet mogen missen.

Nu kan je nog profiteren van 6% BTW op sommige appartementen, mits je aan de voorwaarden voldoet. Bezoek ons modelappartement en maak kennis met onze afgewerkte eenheden in blok D, of ontdek de appartementen die momenteel in opbouw zijn.

De luxe appartementen in Parkdomein Neerhof zijn allemaal prachtig afgewerkt en gelegen in een privé parkdomein. Geniet van de rust en het comfort dankzij een ondergrondse parkeergarage met fietslift. We bieden ruime appartementen met grote terrassen en keuzemogelijkheden variërend van 1 tot 3 slaapkamers.

Met een E-peil van <20 geniet je van 100% vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar en heb je een zeer laag energieverbruik. Dit komt door de combinatie van vloerverwarming en vloerkoeling, geothermie warmtepompen, zonnepanelen en een ventilatiesysteem. Ook is er een gezamenlijk huisvuilsysteem voorzien.

De prijzen starten vanaf 273.900 euro, waardoor het ideaal is voor starters, alleenstaanden en investeerders, maar ook voor de actieve of minder actieve senior die op zoek is naar centraal wonen in een groene omgeving zonder onderhoud. Een autostaanplaats en berging dient wel bij aangekocht te worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie (prijslijst, plannen, lastenboek, ...) of een afspraak ter plaatse via 014/73 38 82 of via info@heylenvastgoed.be. De verkoop geschiedt onder 21% btw op het constructie-aandeel en 12% registratierechten op het grondaandeel, conform de voorwaarden van de Wet Breyne. Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A.

* * *

Bezoek het modelappartement en de afgewerkten in blok D en ontdek de appartementen in opbouwGeniet nu nog 6% BTW mogelijk (mits voorwaarden)
Parkdomein Neerhof: luxueus wonen in het Groen!
Zeer centraal gelegen groendomein in het centrum van Oud-Turnhout, op wandelafstand van winkels, kerkplein, openbaar vervoer en horeca. Met een vlotte bereikbaarheid naar de autostrade Antwerpen - Eindhoven.Het gaat om luxueuze afgewerkte appartementen gelegen in een mooi aangelegd privé parkdomein. Voorzien van een ondergrondse parkeergarage met fietslift waardoor het aangenaam en rustig wonen is.
Zeer ruime appartementen met prachtige grote terrassen zowel 1, 2 als 3 slaapkamers beschikbaar.
E-peil van <20 waardoor u 100% vrijstelling krijgt op de OV gedurende 5 jaar en een zeer laag verbruik heeft.Comfortabel en duurzaam opgebouwd door de combinatie van vloerverwarming met - vloerkoeling, ruime budgetten voor een inrichting naar keuze, degelijke afwerking met o.a. alu profielen, geothermie warmtepompen, zonnepanelen, ventilatiesysteem, ruime terrassen, gez. huisvuilsysteem enz.
Prijzen vanaf 273.900 euro, dus ook ideaal voor starters, alleenstaanden en voor investeerders maar zeker ook voor de actieve of minder actieve senior die centraal wil wonen in een groene omgeving zonder onderhoud!  Alles is aanwezig om het u zo aangenaam mogelijk te maken in deze prachtige woonomgeving. Men dient wel een autostaanplaats en berging bij aan te kopen.
Info, verkoop en voorstelling van het project: de verkoop geschiedt onder 21% btw op het constructie-aandeel en 12% registratierechten op het grondaandeel. Onder de voorwaarden van de wet Breyne. Mits men aan de voorwaarden voldoet is 6% btw mogelijk voor sommige appartementen. Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr
Contacteer ons voor meer informatie (prijslijst, plannen, lastenboek, ...) of een afspraak ter plaatse  via 014/73 38 82 of via info@heylenvastgoed.beOverstromingsgevoeligheid: P-score klasse B / G-score klasse A

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 326.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Zone habitable
105 m2
Référence
5NITNS7HASPY
Code Agence
144048
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
In aanvraag
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
In aanvraag
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€326.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder