Home Appartement 9700 Oudenaarde
Sint-Lucasstraat 8
Carte

Sint-Lucasstraat 8

9700 Oudenaarde
61 m² Vivre
1 Chambres
€175.000
Description

Bent u op zoek naar een stijlvol, licht en instapklaar appartement in het hart van Oudenaarde? Dan is dit prachtige éénslaapkamerappartement precies wat u zoekt. Gevestigd in een verzorgde en recent gerenoveerde residentie, biedt deze woonst alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen in de stad.

Bij binnenkomst valt meteen de heldere en ruime leefruimte op, die dankzij de open keuken en grote ramen aangenaam licht is. De keuken is voorzien van moderne apparatuur, klaar voor gebruik. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het gebouw, gemakkelijk bereikbaar via een lift of trap. Verder beschikt het over een slaapkamer en een badkamer, uitgerust met een wastafel, douche en toilet.

Niet alleen de binnenkant van het appartement zal u charmeren, ook de ligging is uitzonderlijk. De residentie ligt op een steenworp afstand van de Markt van Oudenaarde, waar u terecht kunt voor een breed scala aan winkels, scholen, levendige uitgaansgelegenheden, gezellige terrassen en uitstekende restaurants.

Ook aan praktische zaken is gedacht: het complex heeft een gemeenschappelijke fietsenstalling en elk appartement beschikt over een private kelderberging. Er is zelfs de mogelijkheid om een garage aan te kopen in de residentie voor een bedrag van €22.500 - een kans die snelbeslissers niet mogen missen!

Dit appartement is niet alleen een geweldige plek om zelf te wonen, maar kan ook zeer rendabel zijn als huurinvestering. In de residentie zijn daarnaast nog andere één-, twee- en drieslaapkamer appartementen beschikbaar.

Met een gunstig energielabel (EPC: B-label), een oppervlakte van 70m² en een netto bruikbare oppervlakte van 61m² volgens EPC-certificaat, biedt dit appartement een mooie en energiezuinige woonruimte zonder renovatieverplichting.

Bezoek dit appartement voor het te laat is. Neem contact op met Alexander van OC Vastgoed voor een bezichtiging: 0476 62 30 37 of alexander@ocvastgoed.be.

Nota: Dit pand is gelegen in een woongebied, is niet overstromingsgevoelig en kent geen verplichting tot renovatie. Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning aanwezig, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht en geen rechterlijke of bestuurlijke maatregel opgelegd.

* * *

Sint-Lucasstraat 8 - 9700 Oudenaarde - Op zoek naar een lichtrijk 1-slaapkamerappartement in nieuwstaat, op een topligging te Oudenaarde? Dan is dit appartement iets voor u!

De belangrijkste troeven:
Topligging in het centrum van Oudenaarde
Gunstig EPC (B-label) zonder renovatieverplichting
Appartement (70 m²) met 1 slaapkamer
Verzorgde, net gerenoveerde residentie

Zo ziet het appartement eruit:
Inkom, leefruimte met veel lichtinval, open keuken met toestellen.
Het appartement is gelegen op de derde verdieping, bereikbaar met de lift en de trap.
Verder beschikt het appartement over 1 slaapkamer en een badkamer met lavabo, douche en toilet.

Deze prachtige residentie is zeer goed gelegen, en als je wil sta je in no time op de Markt van Oudenaarde met haar grote en gevarieerde winkelaanbod, scholen, bruisende uitgaansleven, gezellige terrassen en uitstekende restaurants. Ideaal, toch?

Daarnaast is er nog een gemeenschappelijke fietsenstalling en een private kelderberging.

Mogelijkheid om garages aan te kopen in deze residentie aan 22.500 euro per stuk voor de snelle beslissers!

Dit appartement is ideaal om zelf in te wonen, of heel rendabel als investering om te verhuren!

Er zijn in deze residentie nog andere 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen te koop.

Kortom, laat u verleiden door deze residentie en vraag snel uw bezoek aan bij Alexander van OC Vastgoed: 0476 62 30 37 of alexander@ocvastgoed.be.

CV: aardgas
EPC: 158 kWh/m² (B-label) – Oppervlakte perceel: 491 m2 – Netto bruikbare oppervlakte: 61 m2 volgens het EPC-attest
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, woongebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Geen overstromingsgevoelig gebied.
Dit pand is niet onderhevig aan de renovatieverplichting.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 175.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1970
Zone habitable
61 m2
Référence
L-4JTJILVFRD
Code Agence
AP139bus9
EPC
158 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
25 Mar 2024
€175.000 / OC Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder