Carte

Zuidervest

3990 Peer
à Vendre
13 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

* * *

Zuidervest - 3990 Peer - Wij doen mee met Nieuwbouwzondag en maken er een opendeurweekend van! Kom langs op zaterdag 27 april of zondag 28 april tussen 10 uur en 15 uur voor de voorstelling van twee modelappartementen! Bovendien koop je nog aan 6% btw tot eind 2024 (onder voorwaarden). Grijp nu je kans!

Agnetenpark, Altijd thuis, overal dichtbij...

Agnetenpark is een échte nieuwe buurt met verschillende woningtypes voor iedereen en voor elke (gezins)situatie. Maar in Agnetenpark leef je niet alleen op maat van de mensen maar ook op maat van morgen. Zo is er aandacht voor duurzame energie - denk maar aan zonnepanelen, geothermie (warmtepomp met aardwarmte) en waterrecuperatie - én duurzame mobiliteit. De woningen dragen ook het BEN-label (Bijna Energie Neutraal). Het E-peil ligt onder E20 waardoor er 5 jaar vrijstelling is op het kadastraal inkomen. Wonen in het hart van de stad en alles vlot bereikbaar te voet op of twee wielen. En het beste? Je woont in een groene omgeving omgeven door veel ruimte om te ademen. Wonen in het hart van de stad en alles vlot bereikbaar te voet op of twee wielen. En het beste? Je woont in een groene omgeving omgeven door veel ruimte om te ademen. 

De gloednieuwe maar toch authentieke site bestaat uit verschillende residenties die elk zijn onderverdeeld in verscheidene appartementen. Verder wordt er een nieuw buurtpark aan de Kloosterstraat aangelegd waardoor je kan genieten van het uitbundige groen tijdens een rustgevende wandeling of een gezellige namiddag met buren en vrienden.

Ook wordt er in Agnetenpark gezorgd voor het beste wooncomfort. Alle appartementen zijn volledig naar eigen stijl en keuze af te werken én is er standaard vloerverwarming voorzien. Ondergrondse staanplaatsen, kelder- en fietsenbergingen zorgen voor het mobiele comfort. Een pakketje laten leveren of laten afhalen? Ook dat kan door middel van de Bringme Boxen. Verder zorgen de kwalitatieve afwerking en veel lichtinval in de leefruimtes voor een heerlijk thuis-gevoel. Op de ruime terrassen is er uitzicht over de stad Peer en het uitbundige groen. 

Aan de straatkant van de residentiële site bevinden zich de Kopwoningen. Deze één- en tweeslaapkamerappartementen hebben een oppervlakte van 73 tot 118m² en hebben zuid-gerichte terrassen van 7 tot maar liefst 60m². 

De Parkwoningen liggen in het hartje van Agnetenpark. Deze zijn elk vernoemd naar grote kunstenaars geboren in Peer en bestaan uit één- en tweeslaapkamerappartementen van 64 tot 120m² met een terras van 6 tot 46m².

Er zijn ook 5 Walwoningen die het project ontsluiten met elk hun specificaties. De oppervlaktes lopen van 78 tot 135m² met terrassen van 10 tot 56m². Gelijkvloerse appartementen beschikken over een tuin van 44 tot 116m². Deze walwoningen beschikken over één-, twee- of drieslaapkamerappartementen. 

Een gevarieerd aanbod met een topafwerking, zorg voor de toekomst, het heden en het verleden, dat is wat het groene project Agnetenpark omschrijft. Bovendien kan je aankopen aan 6% btw (onder voorwaarden). Neem vandaag nog contact op voor een afspraak. 

Spring ook eens binnen in het nieuwe dienstencentrum De Perelaar gelegen op de site van Agnetenpark.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Appartement
Référence
SMX48VCW0PKG
Code Agence
4764739
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder