Carte

Zuidervest

3990 Peer
à Vendre
3 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

* * *

Zuidervest - 3990 Peer - Nieuwbouwproject Spijbelveld: Een oase in Peer Centrum. Op het sportveld van het voormalige Agnetendal huist nu Spijbelveld. Een gloednieuwe buurt bestaande uit 20 woningen en 14 appartementen, elk met een eigen karakter en compleet met tuin en/of terras. Alle woonsten zijn gebouwd met energie-slimme elementen, uitkijkend op het groen buurtplein. 

Spijbelveld is méér dan een gewoon woonproject, het is een nieuwe gemeenschap. Het project is ontworpen als één grote woon- en speelstraat. De brede wegen en het centrale park nodigen je uit naar buiten te gaan, een babbeltje te slaan met de buren en quality time te hebben met de kinderen op één van de verschillende speelelementen. 

Droomwoningen
De 20 beschikbare woonsten zijn opgedeeld in 7 levensbestendige woningen (woningen met een slaap- en badkamer op het gelijkvloers) rond het middelplein en 13 halfopen ééngezinswoningen aan de randen van de verkaveling. Elk zijn ze voorzien van grote terrassen, carport, afgesloten tuinen en ruime slaapkamers en leefruimtes om thuiskomen tot een moment van opladen en onthaasten te maken. Duurzaamheid en energie zijn twee hoofdpijlers voor dit project. Daarom zijn alle huizen Bijna Energie Neutrale (BEN) woningen en uitgerust met zonnepanelen en vloerverwarming voor een optimale energiedistributie. Omdat het E-peil < 30, moet de nieuwe eigenaar gedurende 5 jaar slechts de helft van het kadastraal inkomen betalen.

Appartementen
Voor de bouw van de 14 appartementen is gekozen voor een optimale zon-oriëntatie en ruimte-indeling. Het eerste gebouw, residentie Zuidervest, bestaande uit 3 tweeslaapkamer appartementen, hebben woonoppervlakken van circa 90m², compleet met zonovergoten terras. Het tweede gebouw, residentie Spijbelveld, met 11 tweeslaapkamer appartementen, biedt zuidwest georiënteerde terrassen aan en woonoppervlaktes tussen 82m² en 103m². De appartementen zijn allemaal verkocht.

Parkeerplaatsen voor zowel de auto als voor de fiets worden voorzien. Spijbelveld heeft de perfecte balans tussen 'dichtbij' en 'ver weg'. Dicht bij groen, winkels, scholen en familie. Ver weg van lawaai, stress en overmatig verkeer. Een oase van rust in hartje Peer. Peer is een bruisende stad waar winkelstraten, scholen en vrijetijdsbestedingen allemaal op wandel- en fietsafstand zijn. 

Heb je nog vragen over het project? Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen je graag verder! De modelwoning kan bezocht worden na afspraak op 011 39 90 50 of info@jansenrealestate.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Appartement
Référence
A1VJ8RGO95RL
Code Agence
4515454
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder