Home à Vendre Appartement 2520 Ranst
Schildesteenweg 52-0-2
Carte

Schildesteenweg 52-0-2

2520 Ranst
à Vendre
96 m² Vivre
96 m² Terrain
Description

Dit gelijkvloers appartement, bijna energieneutraal, biedt een overvloed aan comfort en luxe in een prachtige groene omgeving. Vanaf het moment dat u de inkomhal binnenstapt, is er ruimte voor een vestiaire om uw gasten te verwelkomen. De ruime leefruimte met open keuken kijkt uit op een terras en tuin, ideaal om te ontspannen na een lange dag. Een praktische berging verdubbelt als wasplaats, en je vindt er ook twee slaapkamers, een apart toilet, en een badkamer met een inloopdouche en dubbele wastafel.

Het appartement onderscheidt zich door zijn zeer lage E-peil, minder dan 10, wat betekent dat het zeer energiezuinig is. Bovendien kun je genieten van een hoogwaardige afwerking naar keuze, die de elegantie en stijl van het appartement verder versterkt. Het appartement is voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen om je huis het hele jaar door efficiënt te verwarmen.

Je hebt ook de mogelijkheid om een autostaanplaats en een extra berging aan te kopen in de kelderverdieping. Dit zorgt voor extra gemak en ruimte om je spullen veilig op te bergen. Het appartement wordt in 2026 opgeleverd, waardoor je genoeg tijd hebt om je ideale woning te plannen.

Met dit alles combineert dit appartement schoonheid, energie-efficiëntie en comfort op een manier waar je elke dag van kunt genieten. Wees er snel bij en grijp deze unieke kans om jouw perfecte huis te verwerven.

* * *

Schildesteenweg 52-0-2 - 2520 Ranst - Bijna energie neutraal gelijkvloers appartement
Dit appartement bestaat uit inkomhal met mogelijkheid tot vestiaire, ruime leefruimte met open keuken aan terras / tuin, berging / wasplaats, 2 slaapkamers, aparte toilet en badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo in meubel.
Bijzonderheden:
- Zeer laag E peil < 10
- Hoogwaardige afwerking naar keuze
- Verwarming warmtepomp en zonnepanelen
- Autostaanplaats en berging aan te kopen in kelderverdieping
- Oplevering in 2026

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 310.652
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Terrain
96 m2
Zone habitable
96 m2
Référence
RB4BW04I90-0
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€310.652 / ERA Renomar
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder