Carte

Koningsstraat 16

8800 Roeselare
à Vendre
80 m² Vivre
1 Chambres
Description

Ontdek dit lichtrijke, volledig gerenoveerde appartement, klaar om te betrekken in het schilderachtige centrum van Rumbeke. Dit uitmuntende vastgoed maakt deel uit van Project Ter Scheut, gekenmerkt door zijn bewuste groene ontwikkeling en levendige binnentuin die voor een natuurlijke beleving zorgen.

Het appartement is fraai afgewerkt, geschilderd en voorzien van gordijnen, waardoor u er zo kunt intrekken. Bovendien biedt het project diverse oplossingen voor opslag en parkeergelegenheid, met mogelijkheid tot aankoop van bergingen, fietsplaatsen en autostaanplaatsen.

Voor meer informatie over dit prachtige appartement in Rumbeke, neemt u contact op via info@habitar.be of bel ons op 0477/80.21.55. Uw droomwoning wacht op u!

* * *

Koningsstraat 16 - 8800 Roeselare - Dit lichtrijk appartement maakt deel uit van project ter Scheut in het centrum van Rumbeke. In deze ontwikkeling werd extra aandacht besteed aan de groene ontwikkeling en beleving van de binnentuin van het project.
Het appartement werd volledig gerenoveerd en is instapklaar (geschilderd + gordijnen). Er is mogelijkheid tot het aankopen van bergingen/fietsplaatsen/autostaanplaatsen. Voor meer info: info@habitar.be of 0477/80.21.55

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 199.947
Général
Type
Appartement
Zone habitable
80 m2
Référence
S6S90K-HTBDB
EPC
195 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
27 Mar 2024
€199.947 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder