Carte

8800 Roeselare
180 m² Vivre
2 Chambres
€379.990
Description

Ontdek dit uiterst charmante en energie-efficiënte appartement van ongeveer 180 m2. Dit modern vormgegeven woning maakt deel uit van een kleine residentie zonder syndickosten. Het interieur is zorgvuldig ingericht door een binnenhuisarchitect en is rijkelijk voorzien van ingebouwde kasten. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een gastvrije hal, compleet met vestiaire en gastentoilet. De gezellige woonkamer vloeit naadloos over in een zonnig terras, perfect om op te ontspannen. De keuken is zeer goed uitgerust en bijzonder aantrekkelijk met zijn kook-eiland. Extraatjes zoals een wasruimte en centrale verwarming op aardgas met vloerverwarming vergroten het comfort nog meer.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer, dressing en inloopdouche met toilet. Daarnaast biedt de woning een fitnessruimte voor uw workout behoeften. Het hele pand is tot in de puntjes afgewerkt en professioneel geschilderd, klaar om zo te betrekken.

De woning beschikt ook over parkeergelegenheid voor verschillende auto's. Geïnteresseerden worden gevraagd om biedingen vanaf €379.990 voor te leggen. Deze prachtige woning staat te popelen om een nieuw hoofdstuk te beginnen met haar nieuwe eigenaren. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezoek!

* * *

Zeer mooi nieuw hedendaags en energiezuinig appartement van ca 180 m2 deel uitmakend van een kleine residentie zonder syndickosten, ingericht door een binnenhuisarchitect met een overvloed aan ingemaakte kasten, bestaande uit een inkom, met vestiaire en gastentoilet, gezellige living aansluitend op een zonneterras, super ingerichte keuken met kookeiland, wasplaats, cv op aardgas met vloerverwarming, twee slaapkamers met elk badkamer, elk een dressing en elk een inloopdouche en toilet, fitnessruimte, volledig piekfijn afgewerkt en professioneel geschilderd, parking wagens, voorstellen vanaf 379.990 € welkom.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 379.990
Revenu cadastral
€ 1.159
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Zone habitable
180 m2
Référence
TFO77K8F3V43
EPC
58 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
27 Mar 2024
€379.990 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder