Carte

Sint-Bavostraat 1

8710 Sint-Baafs-Vijve
à Vendre
112 m² Vivre
123 m² Terrain
Description

Op 16 maart nodigen we je uit zonder afspraak tussen 16u en 17u tijdens ERA Open Huizen Dag om een kijkje te komen nemen naar ons prachtige appartement in Residentie Rembrandt. Dit appartement straalt luxe uit, dankzij de hoogwaardige afwerking en het gebruik van kwalitatieve materialen.

Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door de stijlvolle keramische tegels die zowel in de woonkamer, keuken als badkamer liggen. Rust en comfort vind je in de slaapkamers, waar een mooie laminaatvloer ligt. De leefruimte is een oase van licht dankzij het schuifraam dat je toegang geeft tot het terras.

De moderne keuken, uitgerust met AEG-toestellen en een handig kookeiland, wordt compleet gemaakt met een ruime berging. En om het plaatje compleet te maken, heeft de badkamer zowel een douche als ligbad, evenals een dubbel wastafelmeubel.

Het comfort wordt verhoogd dankzij vloerverwarming op gas en alle bekabeling is al aanwezig voor de installatie van zonnepanelen. Ideaal, want met zonnepanelen behaal je een E-peil 20 en geniet je van een vrijstelling van onroerende voorheffing voor 5 jaar!

Ontdek deze en andere troeven zelf tijdens ERA Open Huizen Dag!

* * *

Sint-Bavostraat 1 - 8710 Sint-Baafs-Vijve - Kom op zaterdag 16 maart tussen 16u en 17u langs zonder afspraak tijdens de ERA Open Huizen Dag.

Dit appartement in Residentie Rembrandt geniet van een zeer goede afwerking. Er werd niet bespaard op het gebruik van kwalitatieve materialen.

Voor de woonkamer, keuken en badkamer werd er gekozen voor een tijdloze keramische tegel. In de slaapkamers ligt er een mooie laminaatvloer.

In de leefruimte heb je toegang tot het terras via het schuifraam.
De keuken werd voorzien van AEG-toestellen en een handig kookeiland. Deze heeft aansluitend een ruime berging. De badkamer is voorzien van douche, ligbad en dubbel wastafelmeubel.

Het appartement wordt verwarmd met vloerverwarming op gas.
Alle bekabeling ligt klaar om zonnepanelen te installeren met een omvormer in het appartement. Als je zonnepanelen zou leggen haal je een E-peil 20 en krijg je 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing!

Troeven:

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 286.518
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Terrain
123 m2
Zone habitable
112 m2
Référence
TWI96S3XAV55
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Zone inondable
n/a
Historique des prix
22 Mar 2024
€286.518 / ERA Bossuyt
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder