Carte

Smeyerslaan 20

8670 Sint-idesbald
à Vendre
97 m² Vivre
2 Chambres
Description

Ontdek dit instapklare gelijkvloerse appartement in het charmante Sint-Idesbald, afgewerkt met kwalitatieve materialen. Het ligt op loopafstand van zee, strand, duinen en het winkelcentrum van Koksijde.

Bij binnenkomst treft u een hal met een afzonderlijk toilet. De lichte woonkamer is voorzien van een volledig uitgeruste open keuken, inclusief kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een magnetron. De keuken heeft ook een handige berging met aansluitingen voor een wasmachine en droger.

Aangrenzend aan de woonkamer/keuken vindt u een prachtig oostelijk gelegen terras met uitzicht op de duinen en een vijver. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers die uitkomen op een tweede terras op het zuidwesten. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer met douche en wastafel. Daarnaast is er nog een tweede badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Bovendien is er een ruime ondergrondse garagebox beschikbaar voor aankoop. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezoek aan dit topappartement!

* * *

Smeyerslaan 20 - 8670 Sint-idesbald - Een kwalitatief afgewerkt gelijkvloers appartement met 2 prachtige terrassen in het mooie Sint-Idesbald. Instapklaar en op wandelafstand van zee, strand en duinen maar evengoed van het commercieel centrum van Koksijde.
Het appartement is ingedeeld als volgt: inkom met apart toilet, lichtrijke leefruimte met een volledig geïnstalleerde open keuken (kookplaat, dampkap, vaatwas, frigo met diepvriesvak, microgolfoven) met berging (aansluiting wasmachine/droogkast). Aansluitend aan de leefruimte/keuken is er een prachtig terras (Oost) met zicht op de duinen/vijver.
Vervolgens zijn er 2 volwaardige slaapkamers die uitgeven op het tweede terras (Zuid-West) waarvan de masterbedroom ensuite met badkamer (douche, wasmeubel) én een tweede badkamer met ligbad, dubbel wasmeubel, toilet.
Tevens is er een ruime ondergrondse garagebox die apart aan te kopen is!
Aarzel niet en plan uw bezoek meteen in voor deze topper!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 595.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
97 m2
Référence
TLET1OO9XHXQ
EPC Certificat
in aanvraag
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€595.000 / Immo Francois
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder