Carte

2960 Sint-job-in-'t-goor
128 m² Vivre
254 m² Terrain
3 Chambres
€349.000
Description

Centraal gelegen in het pittoreske Sint-Job-in-'t-Goor, verwelkomt dit duplex-appartement u met drie slaapkamers en een riant terras. Door de gunstige locatie van deze woning, zijn winkels, scholen, openbaar vervoer en andere voorzieningen binnen loopafstand bereikbaar. Bovendien zijn belangrijke verbindingswegen slechts op een steenworp afstand, een extra surplus voor deze toplocatie.

Bij binnenkomst valt direct de ruime leefruimte op, met een open keuken die baadt in licht dankzij de vele ramen. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur om het smaakvolle diner naar een hoger niveau te tillen. Het spectaculaire uitzicht vanuit de keuken en het aangrenzende terras van maar liefst 30 m², geven dit appartement net dat extraatje meer.

Ook praktisch gezien heeft deze woning veel te bieden. Aan de keuken grenst een handig ingerichte bergruimte en er is een apart gastentoilet op dezelfde verdieping. Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, respectievelijk 11, 12 en 15 m² groot, evenals een comfortabele badkamer met bad, toilet en dubbele wastafel.

Het energiezuinige karakter van het appartement wordt weerspiegeld in de EPC-score van B (125). De kers op de taart is de garagebox met automatische poort, die maakt dit duplex-appartement het perfecte nieuwe thuis voor u en uw gezin.

* * *

Duplex-appartement met 3 slaapkamers en groot terras in het centrum van Sint-Job-in-'t-Goor.
Dit ruim appartement bevindt zich op een toplocatie. Door de centrale ligging zijn allerhande voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer e.d. op wandelafstand bereikbaar. Hiernaast ligt het appartement op een boogscheut van verscheidene belangrijke verbindingswegen.
Indeling: Bij het betreden van het appartement verwelkomt de ruime leefruimte u meteen. Door de vele raampartijen geniet de leefruimte met open keuken van veel lichtinval. De keuken is voorzien van alle nodige toestellen om uw vers bereide gerechten alleen maar beter te doen smaken. Het fantastisch uitzicht vanuit de keuken en het aangrenzende ruime terras maken het plaatje compleet. Aangrenzend op de keuken bevindt zich de praktisch ingerichte bergruimte. Verder bevindt er zich nog een apart gastentoilet op deze verdieping.
Op de extra verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers met respectievelijke oppervlaktes van 11, 12 en 15 m². Tevens bevindt de badkamer met bad, toilet en dubbele lavabo zich op deze verdieping.
Extra: - Ruime terras van maar liefst 30 m²! - EPC B (125) - Garagebox met automatische poort

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Revenu cadastral
€ 904
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2007
Terrain
254 m2
Zone habitable
128 m2
Référence
OJF8YSYBR179
Code Agence
1317518
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
Nog niet aangevraagd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
13 Mar 2024
€349.000 / Janssen en Janssen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder