Carte

Brechtsebaan 7

2960 Sint-job-in-'t-goor
2 Chambres
€220.000
Description

Dit charmante pand staat op het punt om online te worden verkocht van 18 tot 26 april 2024. Uniek aan dit onroerend goed is de dubbele garagebox, een ideale opbergplaats voor je voertuigen en extra bergruimte. Bovendien bevindt de woning zich op de eerste verdieping aan de linkerkant.

Qua stedenbouwkundige voorwaarden voldoet het pand aan alle eisen: het bezit de nodige vergunningen (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, & Gvv) en ligt het niet binnen een erfgoederenzone. Ook qua overstromingsrisico scoort deze eigendom uitstekend. Het is namelijk niet gevestigd in een overstromingsgevoelig gebied, noch in een risicozone voor overstromingen, afgebakend overstromingsgebied of oeverzone.

Een bijkomende troef is dat het perceel en het gebouw een A-score hebben behaald wat betreft het risico op overstromingen, wat aangeeft dat er geen overstroming gemodelleerd werd. Het energieprestatiecertificaat (EPC) is eveneens gunstig met een score van 199 kWh/m²/jaar en een B-label, waardoor er geen renovatieplicht geldt.

Wil je meer in detail treden? De basisakte en informatie van de syndicus conform artikel 3.94 Burgerlijk Wetboek zijn ter inzage op het kantoor van notarissen Bracke & De Weggheleire. Het proces-verbaal van toewijzing wordt ondertekend op donderdag 2 mei 2024 om 14u in het kantoor van geassocieerde notarissen Luc Bracke en Jennifer De Weggheleire, gelegen op de Handelslei 33, 2960 Brecht (Sint-Job-in-‘t-Goor). Het is noodzakelijk om de kosten te betalen binnen 5 dagen na toewijzing. Daarna kun je uiterlijk 6 weken na toewijzing jouw nieuwe woning betrekken, mits de kosten en koopsom zijn voldaan.

* * *

Brechtsebaan 7 - 2960 Sint-job-in-'t-goor - Dit pand wordt op internet verkocht van 18/04/2024 tot 26/04/2024. Met dubbele garagebox. Op de 1e verdieping links. Stedenbouw: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv. Geen erfgoed. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen. Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied of oeverzone. Niet gelegen in van nature overstroombaar gebied. Perceelscore (P-score): A (geen overstroming gemodelleerd) - Gebouwscore (G-score): A (geen overstroming gemodelleerd). EK: conform - EPC: 199 kWh/m²/jaar; label B (geen renovatieplicht) De basisakte en de inlichtingen van de syndicus overeenkomstig artikel 3.94 Burgerlijk Wetboek kunnen ingekeken worden op het kantoor van notarissen Bracke & De Weggheleire. Dag en uur ondertekeningPV van toewijzing: donderdag 2 mei 2024 om 14u op het kantoor van Luc Bracke en Jennifer De Weggheleire, geassocieerde notarissen, Handelslei 33, 2960 Brecht (Sint-Job-in-‘t-Goor). Kosten te betalen binnen 5 dagen na toewijzing. Aanvaarding: uiterlijk 6 weken na toewijzing en mits betaling kosten en koopsom. G score: A P score: A

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 220.000
Revenu cadastral
€ 862
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1994
Référence
Q4UGL30FILA6
EPC
199 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20221120-0002730515-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
26 Mar 2024
€220.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder