Carte

Ruisbroeksesteenweg 41-25

1600 Sint-pieters-leeuw
à Vendre
78 m² Vivre
2 Chambres
Description

Immo Pické presenteert u dit prachtig onderhouden appartement op de begane grond. Gelegen in een rustige omgeving, dichtbij scholen, winkels, openbaar vervoer en andere essentiële faciliteiten. Het appartement heeft een inkomhal met vestiaire (inbouwkasten), een ruime woonkamer, een keuken, een wasplaats/berging, 2 mooie slaapkamers en een badkamer. Het hoogtepunt is het grote terras van 37 m2. Bovendien heeft het appartement een eigen ondergrondse garagebox, die bij de prijs is inbegrepen. Het gebouw heeft ook gemeenschappelijke parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke tuin. Dit appartement combineert comfort en gemak op een ideale locatie.

* * *

Ruisbroeksesteenweg 41-25 - 1600 Sint-pieters-leeuw - Immo Pické biedt u dit rustig gelegen en goed onderhouden appartement aan gelegen op de gelijkvloerse verdieping, in de onmiddellijke omgeving van scholen, winkels, openbaar vervoer, invalswegen en alle noodzakelijke faciliteiten. Dit appartement bestaat uit een inkomhal met vestiaire (inbouwkasten), een ruime woonkamer, een keuken, een wasplaats/berging, 2 mooie slaapkamers en een badkamer. Daarnaast beschikt dit appartement eveneens over een prachtig groot terras van maar liefst 37 m2. Ondergronds beschikt dit appartement ook nog over een gesloten garagebox, inclusief in de prijs. Naast de privatieve garagebox, beschikt dit gebouw ook nog over gemeenschappelijke autostaanplaatsen en een gemeenschappelijke tuin!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 250.000
Revenu cadastral
€ 1.115
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1976
Zone habitable
78 m2
Référence
HHRF47IIR292
Code Agence
5954979
EPC
324 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
3047243-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Nee
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€250.000 / Immo Pické
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder