Home à Vendre Appartement 8840 Staden
Guido Gezelleplein 8-bus-02-02
Carte

Guido Gezelleplein 8-bus-02-02

8840 Staden
à Vendre
66 m² Vivre
2 Chambres
Description

Welkom bij Residentie Jan Baptiste, een charmante, kleinschalige residentie die momenteel volop in ontwikkeling is aan het gezellige Guido Gezelleplein in het hart van Staden. Dankzij deze toplocatie bevinden diverse buurtwinkels zich op een steenworp afstand, ideaal voor al je dagelijkse boodschappen of een spontane koffiedate.

Met een moderne en tegelijk tijdloze uitstraling voldoet Residentie Jan Baptiste aan de esthetische wensen van iedereen. Architecten hebben nauwgezet aandacht besteed aan het creëren van een vloeiende overgang tussen binnen- en buitenruimtes. Dit zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van royale terrassen en een overvloed aan natuurlijk licht.

Ontdek appartement 02.02, gelegen op de tweede verdieping. Dit appartement verwelkomt je met een ruime inkomhal, gevolgd door een toilet en berging. De woonkamer vormt een warme, uitnodigende ruimte die naadloos overgaat in de keuken. Vervolg je ontdekkingsreis naar de twee comfortabele slaapkamers en de badkamer. Het hoogtepunt? Een prachtig terras dat als jouw persoonlijke buitenoase fungeert.

Bij deze residentie is gedacht aan alles, inclusief genoeg parkeergelegenheid met 15 speciaal gereserveerde plaatsen. Verder is er ook een praktische vuilnis- en fietsenberging ter beschikking.

Nog een pluspunt: dit project komt in aanmerking voor de voordelige 6% BTW-regeling! De foto's die je ziet zijn van een modelappartement en geven een indicatie van het uitzonderlijke design en de kwaliteit die je kunt verwachten bij Residentie Jan Baptiste.

* * *

Guido Gezelleplein 8-bus-02-02 - 8840 Staden - Aan het Guido Gezelleplein, te midden in het centrum van de gemeente Staden, is men volop bezig met het oprichten van deze kleinschalige Residentie Jan Baptiste.
Dankzij deze centrale ligging in Staden heb je diverse buurtwinkels op wandelafstand!

Het gebouw werd ontworpen met oog voor een moderne doch tijdloze uitstraling. Alsook werd er veel aandacht besteed om de leefruimte zo nauw mogelijk te betrekken met de buitenruimte. Hierdoor geniet je optimaal van grote terrassen en veel lichtinval.

Appartement 02.02, op de tweede verdieping, omvat:
- inkom,
- toilet,
- berging,
- woonkamer,
- keuken,
- 2 slaapkamers,
- badkamer,
- terras.

Er zijn ook 15 parkeerplaatsen voorzien, een vuilnisberging en een fietsenberging.

Het project komt in aanmerking voor de 6% BTW - regel!

De foto's die worden weergeven zijn van het modelappartement en dienen als illustratie.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 175.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
66 m2
Référence
340WCPP1ZU01
Code Agence
187402
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Mar 2024
€175.000 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder