Carte

Pastorijstraat 2

1853 Strombeek-Bever
à Vendre
87 m² Vivre
Description

Bij binnenkomst in dit appartement wordt u begroet door een ruime hal met een ingebouwde garderobekast. De woonkamer, met een oppervlakte van 27 vierkante meter, leidt naar een volledig uitgeruste keuken van 12 vierkante meter met alle benodigde apparatuur zoals een oven, koelkast, vriezer en kookplaat. Er zijn twee slaapkamers aan de achterzijde, waarvan één toegang biedt tot het balkon. De badkamer is uitgerust met een bad, een wastafel en een wasmachineaansluiting. Apart is de mogelijkheid om een garage te kopen voor €25.000.

De maandelijkse kosten van het appartement bedragen €325, inclusief water- en verwarmingsvoorzieningen. Bovendien is er een maandelijkse bijdrage van €130 voor het reservefonds, wat bijdraagt aan het onderhoud en de levensduur van het gebouw.

* * *

Pastorijstraat 2 - 1853 Strombeek-Bever - Bij betreding van het appartement wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een ingebouwde vestiairekast. Vervolgens is er een woonkamer met een oppervlakte van 27 m², aansluitend een uitgeruste keuken van 12m², compleet met apparatuur waaronder een oven, koelkast, vriezer en kookplaat. Achteraan hebt u 2 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het balkon. De badkamer  is voorzien van een bad, een wastafel en een aansluiting voor een wasmachine.  Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid tot aankoop van een garage voor 25.000,-€.
De maandelijkse lasten van het appartement bedragen €325, inclusief provisie water en verwarming. Daarnaast dient een bijdrage van €130/maand te worden betaald voor het reservefonds, wat bijdraagt aan het onderhoud en de duurzaamheid van het gebouw.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 210.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1970
Zone habitable
87 m2
Référence
6FKGW3M66GTG
EPC
140 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20220222-0002519010-GD-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Niet ingegeven
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
15 Apr 2024
€210.000 / Afimo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder