Carte

Oppemstraat 12

3080 Tervuren
à Vendre
109 m² Vivre
1 Chambres
Description

Op zoek naar een uitstekend gelegen handelsruimte dichtbij het centrum van Tervuren? Wij hebben precies wat je zoekt! Deze commerciële ruimte met een comfortabele oppervlakte van ongeveer 109 m² (volgens EPC) is beschikbaar en biedt de perfecte mogelijkheid om te transformeren naar een woonruimte/appartement, na goedkeuring van de gemeente Tervuren.

De locatie geniet van een optimale zichtbaarheid bij het binnenrijden van Tervuren. De gelijkvloerse indeling bestaat uit een showroom of winkelruimte van 46m², compleet met een aparte berging van 2,5m² en een toilet met wastafel. Daarnaast vind je er een tweede ruimte van 24m² met een lavabo, en een derde ruimte die momenteel functioneert als opslagplaats van 26m².

Het pand biedt ook de potentie om te renoveren en om te vormen naar een appartement, dat kan bestaan uit een woonkamer, een apart toilet, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. Elektriciteit en water zijn voorzien door aparte meters en er is een gemeenschappelijke verwarmingsketel op gas aanwezig. Bij het pand hoort ook een afzonderlijke kelder.

Parkeren is zonder problemen mogelijk dankzij de gemeenschappelijke parkeergelegenheid aan de zijkant van het gebouw, langs de Tervurenlaan. De ligging is fantastisch, op wandelafstand van het centrum, de markt, winkels, supermarkten, scholen en het park van Tervuren. Dit is een kans die je zeker niet mag missen!

Het terrein en gebouw hebben een overstromingsscore van D (zie vastgoedinformatie), maar er is geen renovatieverplichting omdat het energieprestatiecertificaat al een B score heeft bereikt. Bezoeken kan na afspraak. Een unieke gelegenheid in het charmante Tervuren!

* * *

Oppemstraat 12 - 3080 Tervuren - Bent u op zoek naar een goed gelegen handelsruimte nabij het centrum van Tervuren? Wij bieden u volgende commerciële ruimte aan met een oppervlakte van +/- 109 m² (volgens EPC). Mogelijks om te vormen tot woongelegenheid/appartement na goedkeuring gemeente Tervuren. Goede visibiliteit bij het binnenrijden van Tervuren. Indeling gelijkvloers: showroom/winkelruimte (46m²) met aparte berging (2,5m²) en wastafel/toilet, doorgaand naar de tweede ruimte van 24m² met lavabo. Er is nog een derde ruimte momenteel gebruikt als opslagplaats van 26m². Mogelijkheid om te renoveren/ om te vormen naar appartement met living, apart toilet, keuken, slaapkamer en badkamer. Aparte meters voor elektriciteit en water. Gemeenschappelijke verwarmingsketel op gas.Aparte kelder aanwezig. Gemeenschappelijke parkeergelegenheid aan de zijkant van het gebouw (kant van Tervurenlaan). Fantastische ligging op wandelafstand van het centrum/markt van Tervuren. Winkels, supermarkten, scholen, park van Tervuren. Kortom een niet te missen opportuniteit. Terrein en gebouwscore voor overstromingen: D (zie vastgoedinformatie). Geen renovatieverplichting daar energieprestatiecertificaat reeds een B score is. Bezoeken op afspraak.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 295.000
Revenu cadastral
€ 1.358
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1969
Zone habitable
109 m2
Référence
3MSLINQWHVEX
Code Agence
356240
EPC Certificat
20230904-0002977021-KNR-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Mar 2024
€295.000 / Ifac Service
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder