Home à Vendre Appartement 3300 Tienen
Diestsesteenweg 19-b-3
Carte

Diestsesteenweg 19-b-3

3300 Tienen
à Vendre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Ontdek dit instapklare appartement op de tweede verdieping, ideaal gelegen in een woonwijk dichtbij alle nodige voorzieningen zoals scholen, een supermarkt, het station en het openbaar vervoer. Dit goed onderhouden appartement is niet alleen comfortabel maar ook energie-efficiënt dankzij de vloerisolatie aan het plafond, een condensatieketel en aluminium ramen met hoogrendementsbeglazing.

Het appartement bestaat uit twee ruime slaapkamers, een half open keuken die volledig is uitgerust, en een functionele badkamer met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Vanuit de woonruimte stap je zo het terras op waar je kan genieten van heerlijke buitenmomenten. Bovendien beschik je over een eigen kelder, ideaal voor extra opslag.

Wat betreft de gemeenschappelijke kosten hoef je je geen zorgen te maken, deze zijn zeer laag. Het plafond van het appartement wordt binnenkort nog verder afgewerkt, gepleisterd en geschilderd. Mis deze kans niet en neem snel contact op voor een bezoek. Keer op keer zal je onder de indruk zijn van dit prachtige appartement!

* * *

Diestsesteenweg 19-b-3 - 3300 Tienen - Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras en kelder Mooi en zeer goed onderhouden appartement gelegen op de 2de verdieping nabij scholen, supermarkt, station en openbaar vervoer. Het appartement heeft conforme elektrische installatie, isolatie aan het plafond waardoor een gunstig EPC samen met de condensatieketel en ALU ramen met HR beglazing. Het plafond wordt nog verder afgewerkt, gepleisterd en geschilderd. Het goed omvat 2 grote slaapkamers, terras, ingerichte half open keuken en ingerichte badkamer met aansluiting voor wasmachine en droogkast. U beschikt tevens over een private kelder. De gemeenschappelijke kosten zijn zeer weinig. Neem snel contact op voor een bezoekje.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Appartement
Référence
V7PXRIP2XJTC
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder