Home à Vendre Appartement 3300 Tienen
Residentie Beatrijs 35
Carte

Residentie Beatrijs 35

3300 Tienen
à Vendre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Ontdek dit instapklare appartement met twee slaapkamers op de vierde verdieping van Residentie Beatrijs. Deze prachtige woning, genesteld in een groene omgeving, biedt een onweerstaanbare uitnodiging om te ontspannen en te genieten van het leven in Tienen.

Bij binnenkomst via de gemeenschappelijke hal en lift, verwelkomt het appartement je met zijn ruime en heldere woonkamer die een schilderachtig uitzicht op de stad biedt. Het onlangs gerenoveerde terras draagt bij aan de charme van de ruimte en biedt een gezellige plek om te genieten van de buitenlucht.

De keuken, gescheiden voor uw gemak, geeft ook toegang tot het mooie terras. Met twee ruime slaapkamers die elk toegang geven tot het tweede terras, zul je niet tekort komen aan adembenemende vergezichten.

Voeg daarbij een recent vernieuwde badkamer met inloopdouche en een was- en droogruimte, en je hebt alle comfort die je nodig hebt op één plek. De hal is compleet met een handige berging, een stijlvolle vestiairekast en een gastentoilet.

Inbegrepen in de prijs van dit aantrekkelijke appartement is ook nog een kelder. Mis deze kans niet en boek je afspraak om je toekomstige thuis te komen bekijken!

* * *

Residentie Beatrijs 35 - 3300 Tienen - Instapklaar appartement met 2 slaapkamers op 4de verdieping. In residentie Beatrijs, omgeven door groen, komen we via de gemeenschappelijke hal en lift op de 4de verdieping in dit prachtig instapklaar appartement. De living heeft een prachtig zicht op de stad Tienen. Het mooie terras werd recent vernieuwd. De afgesloten keuken heeft tevens toegang tot het terras. Verder omvat het appartement nog 2 ruime slaapkamers met toegang tot het tweede terras met mooi vergezicht. De recent vernieuwde badkamer is voorzien van een inloopdouche en heeft aansluitingen voor de was- en droogkast. De hal heeft nog een handige berging, mooie vestiairekast en een gastentoilet. Dit mooie appartement heeft tevens nog een kelder, die inbegrepen is in de prijs. Laat deze kans niet liggen en boek uw afspraak!

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Appartement
Référence
A2JE1SEWW1I1
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder