Carte

Bekaertplein 2

8570 Vichte
à Vendre
102 m² Vivre
110 m² Terrain
2 Chambres
Description

* * *

Bekaertplein 2 - 8570 Vichte - Gelegen in het centrum van Vichte, profiteert dit appartement van een uitstekende ligging met alle voorzieningen, winkels, school,... op wandelafstand.
Dit lichtrijk appartement is gelegen op de 2de verdieping (lift aanwezig!) van een zeer rustig gelegen recent gebouw met ruime parkeermogelijkheden.
Bij binnenkomst valt meteen de lichte en luchtige sfeer op, de ruime woonkamer nodigt uit tot ontspanning en gezelligheid, terwijl het oostgerichte terras de perfecte plek is om te genieten van de zon.
De volledig ingerichte keuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers, uitgerust met moderne apparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvak.
Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer, voorzien van een prachtige inloopdouche en een dubbele lavabo. Het apart toilet en de praktische bergruimte met aansluiting voor wasmachine, maken dit appartement compleet.
Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse staanplaats mét ruime kelderberging aan €20.000.
Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging via 09 380 09 74 of via info@excellent-vastgoed.be en ontdek zelf de charme van dit prachtige appartement!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 239.000
Général
Type
Appartement
Terrain
110 m2
Zone habitable
102 m2
Référence
R3X0F46O969H
Code Agence
4095
Historique des prix
10 Apr 2024
€239.000 / Excellent Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder