Carte

Grote Markt 3-bus-4

1800 Vilvoorde
à Vendre
260 m² Vivre
4 Chambres
Description

Gelegen in het voormalige Notarishuis, op de Grote Markt van Vilvoorde, treft u dit schitterende duplex appartement. Dit appartement, dat resultaat is van een doorgedreven renovatie en nieuwbouw, bevindt zich op een uitstekende locatie en is momenteel opgesplitst in twee appartementen. Het ideale concept voor kangoeroe wonen. Het is echter ook mogelijk om dit uitgestrekte duplex appartement met vier kamers te gebruiken.

Bij binnenkomst op de tweede verdieping treft u een hal, een apart toilet en een bijkeuken. Daarnaast kunt u genieten van een ruim en zonnig terras met zicht op de levendige Grote Markt van Vilvoorde. De zeer ruime eetkamer met prachtige parketvloer loopt vloeiend over in de volledig geïnstalleerde open keuken, voorzien van zowel witte als rode wijnkoelkasten. Ontspannen kan in de ruime zithoek of in de afgezonderde bureauhoek. Op deze verdieping bevindt zich ook een handige berging met aansluitingen voor uw wasmachine en droger, een slaapkamer met dressing, en een aangrenzende badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

De derde verdieping biedt tal van mogelijkheden met een polyvalente ruimte en een extra keuken. Daarnaast zijn hier drie slaapkamers gelegen, samen met een badkamer voorzien van wastafel en douche, en een apart toilet.

Het appartement beschikt ook over een dubbele ondergrondse garagebox, inbegrepen in de prijs. Het appartement leent zich uitstekend voor verschillende indelingen en biedt vele opties dankzij de twee ingangen, via de Grote Markt en De Nolet De Brauwerestraat. Met zijn hoogwaardige afwerking is dit appartement een waar pareltje.

Heeft u interesse in dit unieke duplex appartement op een toplocatie in Vilvoorde? Neem dan snel contact op met Dewaele Vilvoorde op 02/253.13.83. Verken de mogelijkheden van deze magnifieke duplex in het hartje van Vilvoorde.

* * *

Grote Markt 3-bus-4 - 1800 Vilvoorde - De duplex Dit unieke duplex-appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping van het voormalige Notarishuis, in het centrum van Vilvoorde. De buitenkant van de woonst toont de rijke, eeuwenoude geschiedenis van het pand, terwijl grondige renovatiewerken in 2015 het wooncomfort naar het hoogste niveau tilden. Deze totaalrenovatie resulteerde onder andere in een gunstig EPC-label, stijlvolle woonvertrekken en een hoogwaardige afwerking.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 805.000
Revenu cadastral
€ 1.689
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1850
Zone habitable
260 m2
Référence
8LMAF5TQEO7Q
Code Agence
184684
EPC
1060 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
ja
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Mar 2024
€805.000 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder