Carte

Smishoek 1-D

9185 Wachtebeke
168 m² Vivre
2 Chambres
€599.000
Description

Welkom in uw droom penthouse in het hart van Wachtebeke-centrum, met een panoramisch uitzicht dat de complete skyline omvat. Dit appartement is een toevluchtsoord van licht en ruimte dankzij de grote ramen die uw woonkamer en open keuken overspoelen met daglicht. Kijk uit over het dagelijkse leven in het dorp dat zich als een levend schilderij voor uw ogen afspeelt, zonder enige overlast.

De keuken, volledig uitgerust met moderne gemakken, wordt gecomplementeerd door een ruim kookeiland met een even spectaculair uitzicht. Daarnaast vindt u een royale opslagruimte/wasplaats direct naast de keuken.

Een lange gang, toegankelijk via de lift of trap, leidt naar twee slaapkamers. De grootste slaapkamer beschikt over een stijlvolle dressing. De badkamer blinkt uit met een riante inloopdouche terwijl er ook een apart toilet aanwezig is in de gang.

Geniet van de buitenlucht op uw privé zonovergoten terras dat eenvoudig bereikbaar is via de schuifdeuren in de woonkamer. Optioneel kunt u een ondergrondse parkeerplaats bij het pand bijkopen, maar een garage iets verderop is al inbegrepen!

Dit penthouse is gegarandeerd asbestvrij en behoeft geen renovatiewerkzaamheden. Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u ons mailen op info@immo-home.be. Helaas nemen we geen telefonische inschrijvingen aan. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor de laatste updates en bezoek onze website www.immo-home.be voor meer details.

Wij bieden ook een gratis waardeschatting en financieel advies aan!

* * *

Smishoek 1-D - 9185 Wachtebeke - Vanuit dit prachtige penthouse bent u vanaf dag 1 ook de eigenaar van de volledige skyline van Wachtebeke-centrum. De bijzonder lichtrijke leefruimte met open keuken baadt in het daglicht door de grote raampartijen en zo ziet u vanuit elke hoek het dagelijkse leven in het dorp als een continue bewegend schilderij voorbij glijden - zonder er evenwel enige last van te ondervinden. De keuken is voorzien van alle moderne comfort, vanachter het ruime kookeiland is er eveneens altijd een bijzonder uitzicht. Net naast de keuken is er een grote opslagruimte/wasplaats aanwezig. Een lange gang (rechtstreeks bereikbaar met de lift en uiteraard ook via de trap) brengt je tot in de twee slaapkamers, waarvan de grootste is voorzien van een mooie dressing. De badkamer beschikt over een riante inloopdouche, en in de gang is er een apart toilet aanwezig. Van het buitenleven genieten doe je op het grote zonovergoten terras, dat via de schuifdeuren van de leefruimte bereikbaar is. Bij het pand kan als optie een ondergrondse parkeerplaats bijgekocht worden, wel inbegrepen is een garage iets verderop gelegen!!. ASBESTVEILIG & GEEN RENOVATIE PLICHT!! Inschrijvingen via mail naar info@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 599.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Zone habitable
168 m2
Référence
XB40V726VQ5F
EPC
29 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
44073-G-OMV_2018121989/EP16386/A001/D01/SD010
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
11 Mar 2024
€599.000 / Immo-Home
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder