Home Appartement 8420 Wenduine
De Bruynehelling 15
Carte

De Bruynehelling 15

8420 Wenduine
147 m² Vivre
3 Chambres
€625.000
Description

Ontdek dit exclusieve nieuwbouwproject tijdens de Nieuwbouwzondag op 22 oktober tussen 9u30 en 11u. Deze unieke kans biedt je de mogelijkheid om de luxueuze residentie gelegen aan de achterkant van de Zeedijk in Wenduine in alle rust te bezoeken. Inschrijven kan eenvoudig via nieuwbouw.keyimmo.be/nieuwbouwzondag of door contact op te nemen met Dries op 0475 57 40 19 of dries@keyimmo.be.

De locatie van deze nieuwbouw appartementen is uiterst gunstig: het strand, openbaar vervoer en diverse faciliteiten bevinden zich op wandelafstand waardoor je snel kunt genieten van alles wat Wenduine te bieden heeft.

Het project bestaat uit zeven hoogwaardige appartementen, opgetrokken in een strakke architectuur. Elk appartement heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een enorme bewoonbare oppervlakte van 146m2. Een opvallend kenmerk is de brede façade van maar liefst 13m die zorgt voor ruime terrassen. Alle terrassen kijken zuidwestelijk uit en bieden op elk niveau een open zicht op het centrum.

De appartementen zijn afgewerkt met kwalitatieve materialen en beschikken over volledig uitgeruste keukens en badkamers. Bij aankoop van een appartement kun je een parkeerplaats bijkopen in de rotatieparking op het gelijkvloers.

Als één van de meest exclusieve projecten in Wenduine, biedt deze residentie prachtige appartementen die je absoluut moet ontdekken. Plan nu je afspraak in via leads@keyimmo.be of bel naar 050 70 81 74.

* * *

De Bruynehelling 15 - 8420 Wenduine - Kom het project ontdekken op NIEUWBOUWZONDAG 22 OKTOBER van 9u30 tot 11u, inschrijven kan via nieuwbouw.keyimmo.be/nieuwbouwzondag of via Dries op 0475 57 40 19 of dries@keyimmo.be

Dit exclusieve nieuwbouwproject wordt opgericht aan de achterkant van de Zeedijk in Wenduine. Gelet op deze locatie zijn we in een mum van tijd aan het strand, bij het openbaar vervoer of bij allerlei andere faciliteiten. Alles is bereikbaar op wandelafstand.

Het nieuwbouwproject omvat 7 luxueuze appartementen die in een zeer strakke architectuur worden opgetrokken. In deze residentie wordt u één type-appartement aangeboden met drie slaapkamers, twee badkamers en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 146m2. Zeer typerend voor het project is de brede façade van maar liefst 13m wat voor een erg ruim terras zorgt. Bovendien zijn alle terrassen zuidwest georiënteerd en hebben we op ieder niveau open zichten naar het centrum toe. De woonappartementen worden voorzien van een hoogwaardige afwerking met volledig uitgeruste keuken en badkamers. Bij de aankoop van een appartement is er een mogelijkheid om een parking aan te kopen in de rotatieparking die zal worden ingericht op het gelijkvloers.

Dit project is bij uitstek één van de meest exclusieve projecten in Wenduine, ontdek nu de prachtige appartementen! Maak nu je afspraak via leads@keyimmo.be - 050 70 81 74.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 625.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
147 m2
Référence
QX1VKYZDM4KN
Historique des prix
25 Mar 2024
€625.000 / Key Immo Consulting
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder