Home Appartement 2830 Willebroek
Rupellaan 1-314
Carte

Rupellaan 1-314

2830 Willebroek
130 m² Vivre
5246 m² Terrain
€349.000
Description

Ontdek dit betoverende duplexappartement in een charmante residentie in Willebroek. De moderne elegantie en het comfort van dit unieke appartement uit 2011 zullen je versteld doen staan. Het gebouw wordt onderhouden door een conciërge, wat bijdraagt aan de uitzonderlijke staat ervan.

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd in een ruim, veelzijdig gemeenschappelijk gebied met een eigentijdse uitstraling dat naadloos overgaat in een lichte en luchtige omgeving. Het appartement baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen, en creëert hierdoor een uitnodigende, huiselijke sfeer. De open indeling geeft een ruimtelijk gevoel, ideaal voor zowel ontspanning als entertainment. Een trap brengt je naar het bovenste niveau van de duplex, dat bestaat uit ruime slaapkamers met voldoende ruimte voor rust en ontspanning.

Wat de indeling betreft, vind je op de derde verdieping de ingang, gastentoilet, woonruimte, keuken, terras en berging. Op de vierde verdieping bevindt zich een nachthal, badkamer met ligbad en WC, twee slaapkamers, een dressing en een tweede badkamer met inloopdouche.

Qua locatie is deze residentie ideaal gelegen nabij de Schalk in Willebroek, op loop- en fietsafstand van het centrum. Bovendien profiteer je van een zeer goede verbinding met de invalswegen (A12 - N16 - E19) en vind je openbaar vervoer en winkels zoals Delhaize, Albert Heijn en Aldi vlakbij.

* * *

Rupellaan 1-314 - 2830 Willebroek - Toestand:
Welkom in dit prachtige duplexappartement, gelegen in een charmante residentie in Willebroek. Stap binnen en laat je betoveren door de moderne elegantie en het comfort dat dit unieke appartement(sgebouw) te bieden heeft. Deze residentie is gerealiseerd in 2011 en wordt mede door een conciërge onderhouden wat een zeer uitzonderlijke staat met zich meeneemt.
Bij het betreden van het appartementsgebouw wordt u verwelkomd door een ruime hal en multifunctionele gemeenschappelijke ruimte met een eigentijdse uitstraling, die naadloos overgaat in de lichte en luchtige omgeving. In het appartement zelf overspoelen de grote ramen de kamer met natuurlijk licht, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat waar u zich meteen thuis zult voelen. De open indeling creëert een gevoel van ruimte, perfect voor zowel ontspanning als entertainment. Een trap leidt naar het bovenste niveau van de duplex, waar de slaapkamers zich bevinden. De ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor rust en ontspanning, met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.

Indeling:
3de verdieping: inkom, gastentoilet, leefruimte, keuken, terras, berging
4de verdieping: nachthal, badkamer met ligbad en WC, twee slaapkamers, dressing, badkamer met inloopdouche

Ligging:
Deze residentie is terug te vinden nabij de Schalk in Willebroek, op wandel- en fietsafstand van het centrum. Eveneens is er een zeer vlotte verbinding naar de invalswegen (A12 - N16 - E19) en is ook het openbaar vervoer en winkels (Delhaize, Albert Heijn, Aldi) in de nabije omgeving terug te vinden.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2011
Terrain
5246 m2
Zone habitable
130 m2
Référence
YIUME3XK76SS
EPC
119 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20230702-0002934245-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€349.000 / ERA Vijfhoek
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder