Home Appartement 2830 Willebroek
Mispelweg 6-B103
Carte

Mispelweg 6-B103

2830 Willebroek
1042 m² Vivre
2 Chambres
€310.000
Description

Gelegen in het rustgevende residentiële gebied van Willebroek, biedt dit energiezuinige appartement - gebouwd in 2009 - een combinatie van comfort en gemak. Het appartement is te vinden op de eerste verdieping van een gebouw met privé ingang, waardoor je direct in je open en lichtrijke leefruimte stapt, compleet met een volledig uitgeruste keuken en woonkamer.

Verder beschikt het over een nachthal die leidt naar een handige badkamer, uitgerust met een bad-douchecombinatie en dubbele wastafel, twee ruime slaapkamers, een washok en een apart gastentoilet.

Parkeren is een fluitje van een cent dankzij de ondergrondse parkeerplaats en extra kelderberging die bij het appartement horen. Voor wie liever bovengronds parkeert, is er ook voldoende ruimte in de aangrenzende straat.

Het ruime terras is de perfecte plek om te genieten van zonnige dagen, terwijl het appartement zelf een royale woonoppervlakte van 104m² heeft.

Dankzij de centrale ligging ben je snel in het centrum van Willebroek en op de belangrijkste toegangswegen. Duurzaam leven is makkelijk met een EPC C-score van 238 kwh/m²/jaar en een nagenoeg conforme elektriciteitskeuring.

Afgewerkt met hoogwaardige materialen en momenteel verhuurd, dit ruime appartement biedt ook interessante mogelijkheden voor investeerders.

Voor een gratis schatting of meer informatie, neem contact op met Dieter van Immo Arthur Segers. Je kunt alle nodige attesten vinden op www.arthur.be.

* * *

Mispelweg 6-B103 - 2830 Willebroek - Energiezuinig appartement + ondergrondse autostaanplaats + kelder-berging + ruim terras. Dit ruime en energiezuinige recent appartement, gelegen op de eerste verdieping van een rustgevende residentie mét privé ingang is gebouwd in 2009 en beschikt over een lichtrijke open leefruimte met woonkamer en volledig geïnstalleerde keuken. Verder beschikt dit appartement over over een nachthal met praktische badkamer (combo bad/douche, dubbele lavabo), alsook 2 ruime slaapkamers, een berging/wasplaats en een afzonderlijk gasten-toilet. Bijkomend beschikt het appartement over zowel een privatieve ondergrondse autostaanplaats en een privatieve extra kelder-berging. Eveneens bestaat de mogelijkheid om uw wagen in de aangrenzende straat te parkeren. Van de zonnige hoogdagen genieten doet U op uw uitzonderlijk ruime privatief terras. Een uitzonderlijk aanbod op de markt met een bewoonbare oppervlakte van bij de 104 m² met centrale ligging (vlakbij het centrum van Willebroek en invalswegen gelegen). Groene energiezuinig EPC C score van 238 kwh/m²/j en elektriciteitskeuring zo goed als conform! Zeer interessante en ruim appartement dat afgewerkt is met hoogwaardige materialen. Rustige ligging. Het appartement is momenteel verhuurd. Daardoor is het ook interessant voor de investeerders onder ons. Attesten beschikbaar op www.arthur.be. Voor een GRATIS SCHATTING of meer informatie, contacteer Dieter van IMMO ARTHUR SEGERS via 052/46.00.00 of via info@arthur.be!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 310.000
Revenu cadastral
€ 771
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2009
Zone habitable
1042 m2
Référence
7L1VRAFTTLTI
Code Agence
5926305
EPC
238 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
3003966
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€310.000 / Arthur Segers
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder